Milyen pajzsmirigy értékkel estetek teherbe? Kellett gyógyszert szednetek?
Nekem változó volt,eléggé ingatag. Volt 6 os a TSH -m de volt 0.4 is. Teljesen véletlenül kerültem endokrinológushoz,aki ultrahangon megállapította hogy pusztultak a pajzsmirigy sejtjeim,alulműködésem van
Kaptam 0.25 Letroxot.
Előtte négy évig nem estem teherbe,azt mondták korai petefészek kimerülésem van. Ezt egy ún. Antimüllerián hormon meghatározásábol derítettek ki. Az endokrinológusom mondta hogy a kettőnek semmi koze egymáshoz,ha szedem is a gyógyszert attól még nem lesz baba,mert nincs petesejtem. Elkeserített,azt mondta csak lombik lehet. Esetleg. És láss csodát 5hónap után spontán teherbe estem:) egy csodát éltünk meg. Persze a gyógyszert folyamatosan szednem kellett terhesség alatt is,de mindig határértéken belül mozgott utána a TSH.
Egyébként javaslom a sok vitamint,főleg a C vitamint. Rengeteget jelent. És szerintem ami még nekem segített az az Aviva torna. Nagyon sok mindenre jó,nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!