Egy szülésznőnek ha megfogadom a szüléshez, mennyi pénzt 'kell' illetve szoktak, vagy szokás adni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 14:32
1/8 anonim válasza:
Én az elsővel csomagot adtam 5000ft értékben,mert az ismerősöm volt.A második egy 5000-t kapott borítékban.Nem igazán lepődött meg egyik sem,ehhez voltak szokva.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de mit értesz azon, hogy nem lepődtek meg?
Kevésnek tartották esetleg, vagy végül is 'elvárják', hogy
kapjanak valamit?
2008. okt. 16. 15:26
3/8 anonim válasza:
Szia!
Én kicsit más tarifát hallottam, de az is lehet hogy csak nálunk Győrben magasak.:-( Fogadott doki 50-70 ,fogadott szülésznő 20-30 .
Sok Boldogságot!
28. hetes pocis
4/8 anonim válasza:
Én ugy hallottam,hogy amit havonta fizetsz pl.5000ft,azt megszorzod kilenccel.Ez esetben 45000ezer.
5/8 anonim válasza:
45 ezer? Ezt ugye nem gondoljátok komolyan! Nevetséges.
Nálunk a doki kap annyit. A szülésznő 10-15 és egy szavuk sincs. Az a baj, hogy sokan eltúlozzák a dolgot!
Annyit adj amennyi belefér.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, hát valószinű 40-50ezer forintot szerintem nem fogok adni..
2008. okt. 16. 20:53
7/8 anonim válasza:
Én Bp.-i vagyok,5 hónapja szültem az Istvánban,fogadott szülésznő volt,és 30000 ft-ot adtunk.Pár barátnőm is szült másik khzban,és ők is hasonló összegeket mondtak.
8/8 anonim válasza:
Bocsánat,én irtam a 45000ft-ot.Nem figyeltem oda kellöen,elnéztem a kérdést.Az orvosnak gondoltam ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!