2,5 mm-ig vagy 3mm-ig normális a tarkóredő mérete 12 hetesen?
Figyelt kérdés
Függ az anya életkorától is, hogy meddig jó? Meddig nő a tarkóredő mérete?2017. jún. 12. 15:18
11/18 anonim válasza:
Kórháztól is függ, mi a határ, ahova én jártam ott 2,5 mm volt. Nekünk pont ennyi lett, tovább is küldtek genetikára, (más eredmény is rossz lett) de rendben van vele minden, azóta már megszületett.
12/18 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem kedves utolsót, hogy milyen eredmény lett még rossz?
2017. jún. 12. 19:01
13/18 anonim válasza:
#11 vagyok, a véreredmény is rossz lett a kombinált teszten, így magas kockázatúnak soroltak be.
14/18 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy veletek minden rendben van. Én szerdán az orvosomnak fogom mondani, hogy mégiscsak megcsináltatom a kombinált tesztet. Nagyon félek. Ha az is rossz akkor nem megyek további vizsgálatra. Arra is kíváncsi vagyok mennyit mér ő szerdán tarkóredőre. Kombinált teszt utan csináltattatok más vizsgálatot?
2017. jún. 12. 19:43
15/18 anonim válasza:
Mensi szerint 12+6 on, amúgy 14+0-n 2,9 mm volt. Sztk mondta a 12+6-ot ,meg hogy egy hetem van a kombináltig max még. Rá 4 napra derült ki a magánorvosnál,hogy ugyan a redő 2,8 ,de a baba egy héttel nagyobb. A kombináltból kicsúsztunk,mrrt 85 mm crl-ig lehet,a baba 89 mm volt már.
Nekünk emiatta niftyt kellett csinálni. Ennél negatívabb nem is lehetett volna végül,és a genetikai uh is rendben volt most,a 19.héten.
16/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok most beijedve, más is volt hasonló helyzetben. Örülök ha rendben azóta nálatok is minden.
2017. jún. 12. 19:55
17/18 anonim válasza:
#11 #13 vagyok, igen, mi tovább mentünk magzatvíz mintavételre, azt a pár hetet nem kívánom senkinek, amíg meglett az eredmény, de utána megnyugodtunk.
Azt azért tudd, hogy ha magasabb a tarkóredő, az a kombinált tesztnél is megnyomja az arányt, akkor is, ha amúgy minden rendben.
Remélem nálatok is minden ok lesz. :)
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is nagyon remélem. Megpróbálok pozitívan hozzáállni.
2017. jún. 12. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!