Baj, hogy az én babám ennyire lusta a pocakban?
30. hét előtt ritkán tudnak kellemetlenséget okozni. Ez a tapasztalatom és a körülöttem levőknek is... 24. hetesen kezdtem el érezni amúgy is rendesebben :D
Most már néha kellemetlen, de leginkább mikor kinyomja magát.. Van mikor nagyon lusta tényleg, csak reggel vagy este érzem, de van mikor egész nap pörög. Sőt ami nekem feltűnt, hogy nálam kétszer fordult farosba, de akkor szinte egész nap nem is éreztem, csak ha csuklott.... mérges is voltam, mert a szívrohamot hozta rám xD
33 hetes leszek holnap. Most meg amilyen frontok vannak nem csoda, ha néha túlzottan is lusták vagy aktívak :D
Szerintem nem baj, örülj biztos nyugis baba lesz. :)
Mi kislányt várunk 27hetesek vagyunk. Nagyon aktív 5percre se áll le. Mindegy neki ha fekszek, állok, ülök, pisilek, jógázok. :) folyamatosan mocorog. Sokszor fáj, főleg ha kinyomja magát. Sőt olyankor a húgyhólyagomat is meg meg rúgja. Gyakran aludni se tudok a kisaszonytól. :) reggel szinte kívétel nélkül ő kelt. Már most félek, h mi lesz késöbb.. :) főleg amikor megszületik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!