Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg van olyan, hogy lusta...

Tényleg van olyan, hogy lusta a baba a pocakban?

Figyelt kérdés

33 hetes vagyok, de az én kislányom úgy néz nagyon kis nyugis. Néha moccan egyet-egyet napközben, este kicsit éberebb, de akkor is csak finom mozgásokat érzek, nagyon ritkán 1-1 erősebb rúgást vagy moccanást, de ilyen csak 2-3 naponta fordul elő. Ilyen van???

Járt még valaki így a babájával?

Állandóan aggódom, pedig a doki szerint is minden rendben van...

2014. dec. 9. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Napközben nálunk sincs minden nap műsor, csak néhány finom rugdosás, de olyankor meg az apja szerint éjszaka bugizik :) Ő észreveszi, csak én nem ébredek fel rá. Ha az orvos szerint minden rendben van, akkor ne aggódj! (32. hét)
2014. dec. 9. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Ugyan ez volt a fiammal, 2-3 hetente levàgot egy esti bulit ès ennyi, sajnos nekemem 26. hetol nstre kellett jàrnom, egy sem volt jö, màsnak majd kiugrott az enyem alig mozgott :-)

Most idekint bepotolja 7 honapos egy percre sem all meg..

2014. dec. 9. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálam is ugyanez van, a leányzó nem volt soha egy akrobata, ha mozgott is csak nagyon finoman. Mostanában már fájdalmasabb, de ár lassan 3kg és egyre kevesebb a magzatvíz is...

36hkm

2014. dec. 9. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
A fiam is sokat aludt bent is (volt, hogy két napig csak egyet mozdult, harmadik nap volt aktívabb, aztán megint semmi szinte) és szerencsémre idekint is nagyon nyugis, sokat alvós baba születése óta.
2014. dec. 9. 21:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Megnyugtató a tudat, hogy más is járt így! :)

2014. dec. 10. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!