Hat hetes terhes vagyok és nem mutatott semmit az ultrahang. Ez baj?
Figyelt kérdés
2007. nov. 22. 13:52
1/5 anonim válasza:
Szia! A hasi ultrahang nem olyan jó minőségű, mint a hüvelyi, bár 6 hetesen talán a petezsáknak látszani kellett volna...Persze ez nem törvényszerű! A dokid biztos visszahívott 1-2 hét múlva egy újabb (esetleg hüvelyi) vizsgálatra, hogy többet lássatok! ZHa nem, akkor kérdezz rá!
2/5 anonim válasza:
És a doki elengedett???
Ugyanis ha nem látta a babát a méhedben akkor lehet akár méhen kívüli terhesség is, ha a teszted pozitív volt.
Az viszont életveszélyes dolog.
Ne haragudj, nem ijesztgetni akarlak de ez nem olyasmi amire egy fórumon válaszolni lehet.
Nekem a kisfiamat alig találta meg a doktornő és már közölte, hogy fél, hogy méhen kívüli, de végül meglett. Csak annyira eldeformálódott a méhem egy mioma miatt, hogy nem volt könnyű rátalálni.
Szóval, ha pozitív a teszt, meg kell lennie valahol. Az a kérdés, hogy hol a baba?
Ha esetleg felszívódott (úgy olvastam néha előfordul) akkor viszont már nem pozitív a teszt.
3/5 anonim válasza:
ha fel is szivodott akkor is valamennyi hcg megmarad ha a vizeletteszt nem mutatja ki a vervetellel megtalaljak azta keveset is.vagy uj uh-t kellene kerni vagy vervetelt.a tobbivel egyetertek amit irtak
4/5 anonim válasza:
Dehogy baj, bár nem tudom, mit mondott az orvos. Még olyan picike, csak később indul be. Remélem, nincs gond, szorítok!
5/5 anonim válasza:
Én öt hetesen hasi ultrahangon voltam,és ott már rendesen látszott(akkora volt,mint egy borsó),pedig azt mondják,hogy a hüvelyi uh.többet mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!