A védőnőm szerint nemsokára szülni fogok, mert el van változva az arcom, és leszállt a pocakom. Tényleg lehet ilyenekre adni?
35 hetes vagyok, és 2 hete jósolt.
De a pocakom már 2 hete lent ven!
szia!!
az én pocakom is leszállt már, jóslófájások is jelentkeztek, de nem hinném, hogy már szülni fogok!! ezek nem lehetnek konkrét előjelek, ne aggódj!! csak mondogasd a babónak, hogy még maradjon csak bent egy darabig :)
ne idegeskedj!!
34 hetes pocis
Szerintem nem igazán.
A barátnőmnek 32. héttől lent volt a pocak, el volt változva az arca, külső és középső nyitott méhszáj, mindenki azt mondta neki (védőnő, orvos és az "okosok"), hogy jó, ha 37-38 hétig kihúzza...Erre megszült 39+4 naposan!! Tehát nála nem jött be.
Persze, kivétel erősíti a szabályt.
Nálam is jósolgatják, hogy esetleg okt. 20-ig még talán kihúzom, akkor töltöm a 38. hetet.
Hát majd meglátjuk. A kisfőnököm eldönti...:))
Már megint a Védőnők...;(( Tudom lesz most aki megvédi őket, de ez így van rendben. Mindenki elfelejti, hogy ők se nem orvosok, se nem istenek, hogy mindent tudjanak. Az enyém pl. még nem anya, így tehát nekem ő nem tud hiteles lenni, mondhat bármit. Attól még, hogy a-tól z-ig megtanultam, és tudom a foci szabályait, attól még a gyakorlatban nem tudok focizni..Milyen lenne, ha az edzők is mindenféle gyakorlat és tapasztalat nélkül okoskodnának a játékosoknak? Remélem értitek a fura hasonlatomat ;) ? Válaszolva a kérdésre: nem mindenkinek változik el az arca. Ez megint olyan mint pl. a has formája: nekem csúcsos, és kislányom lesz. Ne higyjünk már el mindent amit hallunk és olvasunk, mert bele fogunk hülyülni...
Nagyon sok boldogságot neked!
Egy 36 hetes kismammutka
Az első terhességemnél a pocakom végig lent volt. Nem volt ilyen, hogy leereszkedett volna. Az arcom sem torzult el semennyire sem. Kissé fáradtabb, karikásabb, gyűröttebb lettem a sok nem alvástól. A kiírt idő után egy nappal szültem. Most a második babámat várom. A hasam lent van bár most nagyobb, mint az elsőnél. Néha esténként ég a gyomrom, de nem vészesen. Nem tudom, fogok-e most torzulni arcilag, vagy sem. Sajnos, ez nem mérvadó.
Üdv: 32 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!