Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel lehet csökkenteni a...

Erika1996 kérdése:

Mivel lehet csökkenteni a gyomorêgést?

Figyelt kérdés
2017. jún. 9. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Ha eszel valamit, de nem savas eteleket (husok, fuszeres etelek, gyumolcsok NE) leginkabb zoldsegeket, kenyeret kellene. Szodabikarbona is jo ra, egy kaveskanallal "egyel". Meg igyal sok szensavmentes vizet.
2017. jún. 9. 10:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Már vagy egy hete ezzel küzdök, gyógyszert nem merek bevenni nehogy a babának ártson .
2017. jún. 9. 10:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Salvuz víz,nekem segített..
2017. jún. 9. 10:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Renniet nyugodtan szedhetsz, én marokszámra szedtem terhesen. De a Salvus víz is jó, ha el tudod viselni az ízét (én nem tudtam).
2017. jún. 9. 10:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a Rennie segitett, 15-20 percre le is ment a savamy
2017. jún. 9. 11:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm , kifogom próbálni énis a Renni tablettát , bár most ettem egy kis háztartási kekszet és mintha egy kicsit segitett volna. 😊
2017. jún. 9. 11:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Salvus víz. Csak vigyázz, ne igyál túl sokat. Nekem mikor reggel-este ittam hasmenést okozott. Most csak este iszom. Így hatásos :)
2017. jún. 9. 11:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Szóbabikarbónát terhesség alatt nem lehet, rontja a vér oxigén felvételét. Egyesek szerint a magzat és az anya közti ph érték is felborul, de ezt a részét nem értem, hogy hogyan, úgyhogy fenntartásokkal kezeltem ezt az infót.

A Rennie szedhető, de nekem nem volt elég. A háziorvos írt Ludea nevű gyomorvédő gyógyszert, egyedül az segített.

2017. jún. 9. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem a Graviscon szirup segít. Orvosom is ezt ajánlotta és a gyógyszertárban is! Kismamák is használhatják. Gyorsan hat. Akár napi többször is iható. Én nem szoktam sokat. Inkább figyelek mit eszek. Max par naponta kortyolok bele ha érzem hogy mrgint ég a gyomrom :/ .

23hkm

2017. jún. 9. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!