12 hetesen szurkálás, feszülés de nem csak alul a méhemnél hanem felül is . Mintha egyre szűkebb lenne a hely?!
Más is érzett ilyen szurkálásokat ? Nem kimondottan a méhemnél... ott is persze, de feljebb is a gyomrom környékén...
Ilyen korán lehetséges, hogy már a gyomortájékán nincs elég hely ? És azt érzem ?
válaszokat előre is köszönöm !
Minek nincs elég hely, a 10 grammos embriónak? :DDDDDD Bocsi... :)
Valószínű inkább sok a gyomorsavad, az tud gyomortájon kellemetlen lenni.
Igazad van :D:D:D:D visszaolvasva viccesen hangzik. :D:D:D:D
HÁt nem tudom a gyomorsav okozná ezt a szúró érzést ?!?!
Lehet !
Hasonló érzés ahoz mikor beszorul a levegő. csak ez nem folyamatos. Hol előjön érzem 1-2 percig hol elmúlik.
Köszi a válaszod ! :)
Ez természetes. Helye még bőven van a babának, jó ideig, ne aggódj! Majd a 30.hét felett lehet érezni, hogy egyre kevesebb a hely.
A gyomrodnál talán a gyomorsav miatt érezhetsz szúrkálásokat, alul az alhasadnál pedig mert nyúlnak a méhtartó szalagok.
Igen, szerintem igencsak valószínű, hogy a sav lesz az! Korábban volt gyomorsav problémám, olyan szúró érzés tudott lenni, mintha egy kést fogatnának a gyomorszájamban... :/
Azt javaslom, próbáld ki a Rennie tablettát, vagy a Gaviscont, ha jobb tőle, akkor tuti sav. Nekem a Rennie vált be jobban terhesen, jópár doboz elfogyott belőle.
1# voltam és bocsi mégegyszer, de jót derültem a helyszűkén :))))
Köszi Nektek a válaszokat !
Akkor lehetséges hogy tényleg az, van otthor Rennie-m , ha nem múlik be veszek belőle.
1-es: Ne butáskodj, nincs semmi gond... én írtam badarságot.
Második válaszolónak, aki amúgy 3-as: Neked is köszönöm a válaszod !
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!