Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az igaz, hogy a terhesek nem...

Eszo kérdése:

Az igaz, hogy a terhesek nem fürödhetnek kádban?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

A forró vizes fürdő nem tesz jót, mert elvetélhetsz.

Én mikor 30hetes voltam akkor beültem egy kád kellemesen meleg vízbe, kb. 20percet feküdtem benne, isteni érzés volt, hogy végre kicsit lubickolhatok. Nem lett semmi bajom tőle.

De én megkérdeztem az orvosom, hogy ő engedi e.

2010. máj. 18. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Hát én a terhesség elejétől fürdök, mert nem tudnék meglenni nélküle. Ott tudok igazán relaxálni. Semmi bajunk nem lett tőle. 32 h Km
2010. máj. 18. 15:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem teljesen igaz! Ha minden rendben van a terhességgel, a belső méhszáj zárva van, akkor szabad fürdeni, csak a nagyon forró és hosszan tartó fürdést kell hanyagolni. [link]
2010. máj. 18. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:

a 15.28-asnak igaza van! mikor modntam a dokimnak ezt, azt mondta nem teljesen kell elhinni midnent amit a neten írnak. ha nincs gond a terhességgel akkor csak nyugodtan. én sokszor bő fél ótár is eltöltök a vízben, olyan 38-40 fokos melegvízben, a férjemmel együtt. eddig nem volt gond, reméljük ezutéán is megengedett lesz.

kérdezz rá a dokidtól.

21+4 hkm

2010. máj. 18. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem eddig(remélem eztán is) problémamentes a terhességem, de a dokim első alkalommal felhívta rá a figyelmemet, hogy most akkor ne nagyon fürödjek, csak ha láz miatt hűtő-fürdőzni kellene.

Szal Én inkább csak zuhanyzom.

szia

2010. máj. 18. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia én egészen idáig fürödtem teljesen zárt vagyok meleg vízben van hogy forróban mert ezt szoktam meg nincs semmi bajunk se fertőzés semmi.20 hetes kismama
2010. máj. 18. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!