Pozitiv lett az ellenanyagszuresem, elkuldtek vercsoport szerologiara, ha kiderul mi ellen termelek ellenanyagot akkor kapok ra anti testet?
Figyelt kérdés
Ki volt ilyen helyzetben?egeszseges lett a baba?milyen surun kell antitestet kapni?milyen hamar kell megkapni az antitestet?2017. jún. 8. 17:31
11/17 A kérdező kommentje:
Koszonom:) nagyon megnyugtattatok:)
2017. jún. 8. 19:48
12/17 A kérdező kommentje:
Nekem amugy volt ez elott a terhessegem elott 2 megszakitasom.ez kapcsolatban allhat vele?hogy most emiatt termelek valamire ellenanyagot?illetve en soha nem kaptam anti d-t..
2017. jún. 8. 19:51
13/17 A kérdező kommentje:
Illetve baratnom mondta hogy elso terhessegnel nem gond,de mivel nekem ez a 3.ha ugy vesszul es soha nem kaptam ra anti d-t ..ilyenkor mi a helyzet?
2017. jún. 8. 19:52
14/17 anonim válasza:
ÉN B+ vagyok és az ellenanyagom is pozitív. Ez már a harmadik terhességem (két missed ab), de nem kaptam injekciót és a nőgyógyász se mondta, hogy probléma lenne ebből
15/17 anonim válasza:
En minden letezo dologra ellenagyagot termeltem.hosszu szines papirokat kaptam az ellenanyagszuro vervetelek utan.
A-vagyok,a pici 0+ lett mint az apja.
Semmi nem volt,csak gyakrabban neztek.szules elott par hettel kellett vert kapnom,de nem emiatt,a vasam volt szornyen alacsony.akkor jo sokara jott meg a "verem" mert mindenre szurni kellett.
Ilyenkor van jelentosege,ha vert kell kapnod.akkor azokra amikre pozi kett,szurni kell.
A baba teljesen egeszseges.szules utan kaptam az anti szurimat.
Ne aggodj emiatt.
16/17 anonim válasza:
Nem kell anti d-t kapnod soha, azt kizárólag az rh- anyák kapnak.
Az előző terhességekkel nincs kapcsolatban a mostani ellenanyag termelésed.
17/17 A kérdező kommentje:
Csak azt nem ertette az orvos hogy hogy lehet hogy ilyen hamar pozitiv lett.mert olyan van h eloszor negativ aztan a masodik vervetelnel pozitiv de kicsit meglepodott amikor pozitiv lett mar most...akkor kerdezte h volt e elotte terhessegem de mivel annyira ideges voltam igy teljesen leblokkoltam.mondjam esetleg a kovetkezo alkalommal hogy volt ezelott 2?nincs koze akkor ennek ahhoz h az elozo terhessegeknel bele kerulhetett a verembe a magzat vere?
2017. jún. 9. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!