Pozitiv lett az ellenanyagszuresem, elkuldtek vercsoport szerologiara, ha kiderul mi ellen termelek ellenanyagot akkor kapok ra anti testet?
Ellenanyag mire ?
Anti d anti rhc anti etytrocita ?
Anti d van ellenanyag a 27 heten ujra megnezik ha a baba pozitiv akkor a 30. Heten kapsz anti d szurit es szules utan is.
A tobbi ellenanyag ellen nincs oltas se semmi csak fokozott uh ellenorzes
Eddig csak az ellenanyagszuresem lett meg.most kuldtek el szerologiara.nem tudni még hogy mire termelek.
Az anti d mire van? Azt mire adjak? Ha masra nincs annak milyen kovetkezmenye van?milyen surun kell UHra jarni?es okoz e valami bajt a babanak?
En is rh pozitiv vagyok a baba akkor valoszinuleg negativ.
De az elso valaszolo azt irta hogy van amire nincs szuri.akkor avval mi a helyzet?attol lehet baja a babanak?
én úgy tudom hogy ennek csak akkor van jelentősége, ha vérátömlesztésre kerül sor szülésnél..
meg annyi hogy vért vesznek tőletek majd a szülésnél..
nekem mindkét babámmal pozitív volt, kellett járnom havonta vérvételre, de ennyi.
Ezert nem kellene magyarazat nelkul atatadni semmi orvosi leletet a kismamanak
Az ellenanyagnak most meg nincs jelentosege csak a 30 hettol van ill ha elesel vagy beutod a hasad vagy verzel
Ne izgulj minden rendben lesz(szuleszno)
Nem lesz semmi gond.
Az rh- anyának adnak anti d-t, ha te pozi vagy, akkor ezzel nincs probléma.
Rengeteg vércsoport fajta van, nem csak az AB0 és Rh vércsoport rendszerek, a lényeg, hogy az Rh legyen pozi az anyánál, ha negatív, akkor anti d-t kap- szóval kezelhető ez is. Ha ezen kívüli vércsoport rendszerben van valami ellenanyag termelés annak nincs szülészeti jelentősége, nem okoz problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!