5 hetes terhes kismamának milyen tünetei vannak?
Figyelt kérdés
A barátnőm 5 hetes és a mell érzékenységen meg az állandó gorcsokon, petefészek fájdalmon (amire mindíg azt hiszi, hogy meg jon)kívul mást nem érez...2007. nov. 22. 13:40
1/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is csak ennyi tünetem volt! Feszültek, nőttek a cickóim + az enyhe görcsölésre azt hittem, hogy meg fog jönni, mert pont olyan volt, mint menstruáció előtt. Örüljön, hogy nem émelyeg stb., bár nekem az is jelentkezett, csak később!
2/6 anonim válasza:
Az 5. héten én csak a mellfeszülést éreztem. Még csak ezután jön a java :) Persze ez egyénenként nagyon változó, sokféle választ fogsz kapni erre a kérdésre. Nekem az a tapasztalatom, hogy a tipikus terhességi tünetek a 6-10. hét között jönnek elő.
3/6 anonim válasza:
en is csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz.a cicim fajt a tobbi csak kesobb jott.
4/6 anonim válasza:
Nekem is csak a cicim fájt, meg a hasam menses szerűen. A hajam m ár előtte hullott, de hamar elmúlt. Én 12 hetes vagyok, de más tünetem azóta sincs.
Lehet, neked sem lesz:-)
Nem izguljon, ez nem gond, örüljön neki:-)
5/6 anonim válasza:
Nekem nőtt a mellem, és felpuffadtam,egy kis derékfájás.
6hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!