Lehet repülővel utazni terhesen? Mármint nagyon korai terhesség esetében?
Kozmikus sugárzás?
Az űrbe azért ne repülj!
Semmit nem árt a repülés egy 5 hetes magzatnak. És még később sem. Nem befolyásolja az idegrendszerének a fejlődését SEM, tehát nyugodt szívvel menjetek.
Az utolsó trimeszterben is csak azoknak a kismamáknak nem ajánlják akiknek voltak komplikációk terhesség alatt korábban. Illetve ha a szülés bármikor beindulhat már. És ugye egy repülőgépen nem a legideálisabb szülni.
20 evvel ezelott 5 hetesen nem is lattuk meg az uh sem a magzatot
Nem kell tullihegni a terhesseget.
Kozmikus sugarzas 3 ora alatt aha 5 laba lesz a 2 mm embrionak tuti
Igaz, 20 evvel ezelott jobb volt az orvosi ellatas, terjunk vissza ahhoz az allapothoz.
Fraszt.
Nullaig pontozhattok de epp eleg kismama vetel el 5-6 hetes terhesen (koztuk egyszer en is), a mehen kivuli meg konkretan kbaszott veszelyes ha nem veszik eszre idoben. De igazatok van, a nyaralas fontosabb........
A terhesseg egy normalis termeszetes allapot nem szornyu veszelyes kezelni valo betegseg.
De ugy latom ma minden kismama eletveszelyben van.
Köszönöm a válaszokat, 5 hetes voltam amikor repültem, nagyon rossz élmény volt (többször is repültem már mindig élvezetem), de most rettentő rosszul viseltem, nem is fizikailag, hanem lelkileg.
7 hetesen elkezdtem vérezni és művi befejezése lett. Nem mondom, hogy a repüléstől ment el a baba, egyenlőre vizsgálják a véremet, aztán vagy kiderül valami, vagy nem.
Sajnos minden 3. terhesség vetéléssel végződik, ez van el kell fogadni. Ennek a babának valami miatt nem kellett megszületni. Lehet felelőtlennek gondolni, hogy elmentem nyaralni, de ha nem megyek lehet akkor is elmegy, vagy a 12. heti ultrahangon derül ki hogy gáz van és nekem kell dönteni a sorsáról. Szóval történhetett volna rosszabbul is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!