Mennyi savlekötő tablettát lehet egy nap bevenni?
Én is úgy emlékszem, hogy Rennie-ből 16 szem mehet egy nap. De nekem az nem jött be, nem segített. Próbáltam kb öt fajtát, annyit ért mindegyik, mint halottnak a csók. Viszont van egy üveges, Gaviscon a neve, az tényleg jó volt. Igaz, olyan íze van, mintha meginnék egy komplett kórházi rendelőt, de csak ettől volt jobb. (Én külföldön élek, nem tudom, hogy ott van-e ez a fajta...)
Egyébként van egy jó hírem: nagy eséllyel nektek is el fog múlni egyik napról a másikra, én három hétig szenvedtem vele olyan durván, hogy már reggel nyolckor sav volt a torkomban és alig tudtam aludni, ülve aludtam napi négy órákat. És csodák csodájára tegnap reggelre elmúlt! A 34. hétben vagyok és tegnap volt az első éjszaka hosszú idő óta, amikor tudtam egy jót aludni, szinte hihetetlen!
Egy picit lejjebb szállt a pocim (alig észrevehetően), valószínűleg emiatt múlt el a gyomorégés.
Köszönöm a válaszokat! Sajnos nekem terhesség előtt is voltak ilyen problémáim, ha valami olyat ettem. Ez most annyiban változott, hogy mindegy, hogy mit eszek egy idő után jelentkezik.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!