Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg nem lehet ártalmas a...

Tényleg nem lehet ártalmas a sok savlekötő a babára?

Figyelt kérdés

A védőnőm szerint nyugodtan szedhetek 1 nap akár több félét is,és az előírtnál többet is ha muszáj,mert ez nem jut el a babához,hanem csak a gyomorban fejti ki a hatását.

Ez valóban így van?

15+6 hetes kismama vagyok,és a gyomrommal sokat szenvedek,ezért naponta ettem/eszem a Tisacidet és a Renniet.valamint a B6 vitamint,néha már túl sokat is...

Árthattam ezzel a babámnak?

2011. ápr. 9. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem szabad! Olvasd el a Renniet en ugy tudom terhesen nem szabad. Irja is. A tobbit nem tudom artalmas-e de kell hogy irja. Nekem egy hete van iszonyu savam de inkabb popcornt vagy kekszet ragcsalok.
2011. ápr. 9. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Pont hogy LEHET Rennie-t használni terhesség alatt!

A leírásában ezt írja is: "A készítmény az ajánlott adagban szedhető szoptatás és terhesség alatt."

Próbáld ki még a lúgos vizet, ennél jobbat szerintem még nem találtak ki, nekem 25 hetesen semmiféle sav-gondom nincs.

2011. ápr. 9. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:
(Elso vagyok) akkor elnezest kerek, en nekem Rennie amim van a leirasban azt irja nem szabad terhesen. Furi.
2011. ápr. 9. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

rennie-t lehet szedni, minimálisan. Recepre kaphatókat tilos. de próbáld meg az Ipecacuanha 9CH-t, ez egy homeopátiás szer, nekem ez jött be legjobban. Ezt ajánlotta az orvosom.

2011. ápr. 9. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

A neten felllhető a Rennie betegtájékoztatója, elolvasható... Anyukám gyógyszerész, eredetileg ő ajánlotta, de maradtam a lúgos víznél.

2011. ápr. 9. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.