Tényleg nem lehet ártalmas a sok savlekötő a babára?
A védőnőm szerint nyugodtan szedhetek 1 nap akár több félét is,és az előírtnál többet is ha muszáj,mert ez nem jut el a babához,hanem csak a gyomorban fejti ki a hatását.
Ez valóban így van?
15+6 hetes kismama vagyok,és a gyomrommal sokat szenvedek,ezért naponta ettem/eszem a Tisacidet és a Renniet.valamint a B6 vitamint,néha már túl sokat is...
Árthattam ezzel a babámnak?
Pont hogy LEHET Rennie-t használni terhesség alatt!
A leírásában ezt írja is: "A készítmény az ajánlott adagban szedhető szoptatás és terhesség alatt."
Próbáld ki még a lúgos vizet, ennél jobbat szerintem még nem találtak ki, nekem 25 hetesen semmiféle sav-gondom nincs.
Szia!
rennie-t lehet szedni, minimálisan. Recepre kaphatókat tilos. de próbáld meg az Ipecacuanha 9CH-t, ez egy homeopátiás szer, nekem ez jött be legjobban. Ezt ajánlotta az orvosom.
Második vagyok.
A neten felllhető a Rennie betegtájékoztatója, elolvasható... Anyukám gyógyszerész, eredetileg ő ajánlotta, de maradtam a lúgos víznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!