Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rákszűrés terhesség elején?

Rákszűrés terhesség elején?

Figyelt kérdés
Próbálkozunk a férjemmel, és ha most összejön a baba, akkor pont úgy mennék rákszűrésre, hogy még nem mutatná ki a terhességet, nincs veszély a babára, ha összejött, hogy közben ilyen vizsgálatra megyek? Tudom, hogy valakinek terhesség alatt csinálják, de akkor már azért nagyobb a baba, nekünk meg épp megfogan (ha megfogan). Olyan pici még olyankor, nem lesz attól baj, hogy annyira felnyúlkálnak? Vagy inkább várjak a rákszűréssel, ha már 6-7 hetes leszek?
2017. jún. 3. 14:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a válaszokat! :)
2017. jún. 4. 08:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem megcsinálták a rákszűrést, rá 2 hétre terhes voltam, mire mentem vissza az eredményért. Nekem orvos is és védőnő is azt mondta, hogy amiről nem tudok, abba nem tehetek kárt. Mikor én voltam max beágyazódni készült még, így tuti, hogy kárt nem tudott volna az orvos tenni benne. Mivel a kis könyvbe be kell vezetni a rákszűrés eredményét én kifejezetten örültem neki, hogy még a bizonyosság előtt készült és nem akkor matatnak bennem, mikor amúgy is húzódik az összes izmom.

13 hkm

2017. jún. 5. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!