Kedden megyek eloszor nogyogyaszhoz, akkor leszek 5 hetes 1 napos. Latni fog valamit? Sajnos munkambol adodoan muszaly elmennem hozza, mert csak akkor tudnak konnyitett meloba tenni, ha van rola orvosi papirom!
Figyelt kérdés
2017. jún. 2. 11:45
1/9 anonim válasza:
UH-al nem, szerintem úgy meg sem néz
kézzel érezni fogja, hogy valami van
2/9 p.szabina1223 válasza:
Ha UH-n nézik, szerintem petezsák már lesz.
3/9 anonim válasza:
De amíg nincs szívhang, csak valószínűsít. Azzal átraknak?
4/9 anonim válasza:
első vagyok, igen, annyi fog látszódni.
tehát, hogy valami elindult.
szerintem a könnyített munkához elég már ez.
5/9 anonim válasza:
Erősen gépfelbontás függő, hogy ilyenkor mi látszik UH-n. Lehet, hogy csak megvastagodott nyálkahártya, ha jobb gép, akkor talán petezsák is. Ezt nem lehet így megmondani.
6/9 anonim válasza:
Nekem semmi sem látszott még ilyenkor.
7/9 anonim válasza:
6 hetesen mentem el, akkor már látszódott szépen a petezsák.
Szerintem van esélyed rá, de nem vagyok doki :(
8/9 anonim válasza:
nekem petezsak latszik meg csak ! gratulalok ,
9/9 anonim válasza:
Nekem előző vetélés miatt azonnal kellett menni, 4+3 naposan látszódott petezsák. Nem lehetett tudni, megmarad-e, de azt, hogy van valami, azt meg lehetett állapítani. Hüvelyi uh volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!