Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem szabad terhes nőnek...

Miért nem szabad terhes nőnek elöl ülni a kocsiba és bekötni magát?

Figyelt kérdés
2017. jún. 1. 07:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

Miért pontozzátok le azokat, akik övterelővel előre ülnek? Így kell csinálni... (Nem kötelező, de jobb a biztonság szerintem.)

Írjátok már le lécci, mi a gond ezekkel a válaszokkal, hadd tanuljak!

2017. jún. 1. 12:17
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
10-es! Egy óriási ütközésnél így mi akadályozza meg, hogy kirepülj a kocsiból?
2017. jún. 1. 12:58
 13/19 anonim ***** válasza:
57%
10-es! Egy óriási ütközésnél így mi akadályozza meg, hogy elrepülj a vezető ülésből?
2017. jún. 1. 12:59
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
Bocsi, azt hittem, még nem küldtem el, de kétszer is. Ügyes vagyok!
2017. jún. 1. 13:00
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen nincs a kreszben és sehol máshol leírva, kérdező. De ahogy itt majdnem mindenki leírta, nagyon ajánlott övterelőt használni. (Én az ikerterhességgel is az utolsó napig vezettem, természetesen mindig használtam az övterelőt)
2017. jún. 2. 07:01
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
12-es, próbáld ki! Be vagyok csatolva, csak a bal lábamnál alul megy az öv, nem felül,mint a másiknál. Nem tudok kirepülni. Tizen sok éve, mikor nem volt divat az övterelő is így oldottam meg. Tényleg próbáld ki! Nem kell úgy el is indulnod. :-)
2017. jún. 2. 07:28
 17/19 anonim ***** válasza:
79%
Csak ha a terhes sofőrökre gondolsz, kiderül, hogy nincs ilyen szabály. Övterelő az egy dolog, viszont plusz biztonsági intézkedés lehet, hogy ha a terhes nő utas, akkor nem az anyósülésbe, hanem hátra és balra ül. Statisztikák alapján egyértelműen az anyósülés a legveszélyesebb hely az autóban, mert egy ütközésnél a sorfőr akaratlanul is úgy fordítja a kormányt, hogy magát védje, tehát a kocsi jobb oldalát irányítja az ütközés felé.
2017. jún. 3. 12:25
 18/19 anonim válasza:
2017. jún. 8. 07:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Én elöl ültem, mert hátulról nem értem el a pedálokat. :) De övterelővel nyugodt voltam, hogy nem szorítja meg a hasamat az öv.
2017. jún. 8. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!