Miért nem szabad terhes nőnek elöl ülni a kocsiba és bekötni magát?
Figyelt kérdés
2017. jún. 1. 07:57
11/19 anonim válasza:
Miért pontozzátok le azokat, akik övterelővel előre ülnek? Így kell csinálni... (Nem kötelező, de jobb a biztonság szerintem.)
Írjátok már le lécci, mi a gond ezekkel a válaszokkal, hadd tanuljak!
12/19 anonim válasza:
10-es! Egy óriási ütközésnél így mi akadályozza meg, hogy kirepülj a kocsiból?
13/19 anonim válasza:
10-es! Egy óriási ütközésnél így mi akadályozza meg, hogy elrepülj a vezető ülésből?
14/19 anonim válasza:
Bocsi, azt hittem, még nem küldtem el, de kétszer is. Ügyes vagyok!
15/19 anonim válasza:
Ilyen nincs a kreszben és sehol máshol leírva, kérdező. De ahogy itt majdnem mindenki leírta, nagyon ajánlott övterelőt használni. (Én az ikerterhességgel is az utolsó napig vezettem, természetesen mindig használtam az övterelőt)
16/19 anonim válasza:
12-es, próbáld ki! Be vagyok csatolva, csak a bal lábamnál alul megy az öv, nem felül,mint a másiknál. Nem tudok kirepülni. Tizen sok éve, mikor nem volt divat az övterelő is így oldottam meg. Tényleg próbáld ki! Nem kell úgy el is indulnod. :-)
17/19 anonim válasza:
Csak ha a terhes sofőrökre gondolsz, kiderül, hogy nincs ilyen szabály. Övterelő az egy dolog, viszont plusz biztonsági intézkedés lehet, hogy ha a terhes nő utas, akkor nem az anyósülésbe, hanem hátra és balra ül. Statisztikák alapján egyértelműen az anyósülés a legveszélyesebb hely az autóban, mert egy ütközésnél a sorfőr akaratlanul is úgy fordítja a kormányt, hogy magát védje, tehát a kocsi jobb oldalát irányítja az ütközés felé.
19/19 anonim válasza:
Én elöl ültem, mert hátulról nem értem el a pedálokat. :) De övterelővel nyugodt voltam, hogy nem szorítja meg a hasamat az öv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!