Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetesen a wc-n valo erolkod...

23 hetesen a wc-n valo erolkodestol lehet baja a babanak?

Figyelt kérdés
2017. máj. 31. 20:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Csak neked nem hiányzik az aranyér, gondolom. Sokkal több rost segít.

Az elsővel direkt Magnosolvot ittam, így nem kellett erőlködnöm kb 30 hetes korig, utána igen. A babának ettől nem lett baja. Nekem volt aranyerem.

Második babámmal nem segített a Magnosolv, egyre durvább székrekedésem lett, volt mikor 1,5 hétig nem jutottam el wc-re és már 2x jött ki aranyerem. Na ekkor elkezdtem nagyon sok rostot enni, teljes kiőrlésű dolgok, nagyon sok zöldség és gyümölcs. De nem 1-2 szem valami, hanem tényleg szép mennyiségben. Most 1-2 naponta járok wc-re.

2017. máj. 31. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:
73%

Szenvedtem én is ezzel.Nem túl jó erőlködni,keményedhetsz is tőle.Volt hogy nem bírtam felkelni a wcről,férjemmel hozattam eperlevet,wc-n ülve ittam meg,kénytelen voltam,már sírtam,hogy baj lesz,és utána valahogy sikerült.Néha kapaszkodni kellett,úgy jött ki csak.Figyeld meg mitől rekedsz.Nekem joghurt sem vált be,inkább minden nap főzelék.Nekem a tej is megfogta.

Ja az aranyérről nem is beszélve,székrekedősöknél előfordul,de szülés alatt is persze.Azóta próbálok odafigyelni a székletre,az pedig csak változatos étrenddel,meg kitapasztalással sikerül.

Terhesség alatt Tamarinlekvárt próbáltam még!Orvos azt ajánlotta,jó volt az is végszükség esetén!!Kitartást!!!

2017. máj. 31. 20:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Gyümölcsök sokat segítenek. A babának meg semmi baja nem lesz. Nincs összeköttetésben a te hátsó kijáratoddal :) Aranyérre meg vigyázz, mert az simán kijöhet :S

Hajrá gyümik!

2017. máj. 31. 20:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Sok gyümi, rost. Amik legtöbbször bev@llnak: szilvalekvár, paradicsompüré, aludttej, őszibarack, ringló.
2017. máj. 31. 20:41
 5/11 anonim ***** válasza:
A fentieken túl napi egy evőkanál olívaolaj csodát tesz.
2017. máj. 31. 20:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem vaspótlástól volt egy ilyen esetem (rögtön az első adag bevétele után), kb. pont ilyen idősen, utána rettenetesen begörcsöltem (1 napig tartott), a doki azonnal másik vasat adott, mert kinyílhat a méhszáj a görcsöktől.

Amúgy irigylem azokat, akiknek a felsorolt "praktikák" tényleg működnek, mert nekem nem. Én ezeket mind fogyasztom nagy mennyiségben terhesség nélkül is, megszoktam, semmit nem használnak.

2017. máj. 31. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Laevolac-szirup, várandósan is szedhető.
2017. máj. 31. 21:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A legelemibbet hagytátok ki: FOLYADÉK!!! Ha sok a rost, de kevés a víz, az is székrekedést okoz.
2017. máj. 31. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Na igen, folyadék tényleg nagyon kell. Mivel én eleve ittam 3-3,5 litert, nekem a változtatásban nem volt már szerepe.

Egyébként 3. napon volt eredménye az étrendes dolognak, addig falhattam a sok rostot, csak ezután jött az emésztésem rendbe.

1-es

2017. máj. 31. 21:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Babanak nem art de neked kijohet az aranyered. En aszal szilvat eszek sokat de joghurt is jo. Erdemes odagigyelni ra mert. Szules utan borzalmas volt.
2017. máj. 31. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!