Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki tulsúllyal lett tethes,...

Aki tulsúllyal lett tethes, hányadik hónaptól lett egyértelmű tethes pocakja?

Figyelt kérdés

Most 25 hetes vagyok még mindig van felesleg és nem is kemény a hasam.

168 magas és 71 kg.

2017. máj. 31. 08:29
 1/10 anonim ***** válasza:
46%

En magas vagyok es vekony, sportos alkatu eros izomzattal. Az elso gyerekkel 28 hetes korig nem neztem ki terhesnek, volt mar kisebb pocakom es kemeny volt, kerek, de ruhaban alig latszott. A masodik gyerekkel sem latszott 25 hetes korig, pedig javareszt szukebb ruhakat hordtam.

31 hetesen hagytam abba a munkat a masodik babaval es volt olyan (nem kozvetlen) munkatarsam, aki a bucsuztatom utan odajott es megkerdezte, hogy munkahelyet valtok-e, vagy mire ez a bucsuztato. Teljesen ledobbent, amikor mondtam neki, hogy terhes vagyok es mennyi idos... pedig akkor magamhoz kepest mar volt picakom.

Szerintem max 30 hetes kor korul nald is beindul majd rendesen, a parametereid alapjan egyaltalan nem vagy akkora darab, hogy ne latszodjon rajtad a terhesseg elobb-utobb.

2017. máj. 31. 08:36
 2/10 anonim ***** válasza:

Attól mert terhes vagy nem fog el tűnni a felesleg csak leljebb,,csúszik,,a pocidon

Én 158cm vel és 76kg val kezdtem egyértelmű terhes pocim 25-26hetesen lett,fönt meg oldalt kemény ,viszont alul ott a pici felesleg (én nem a hasamon voltam/vagyok husi )35+3hkm

2017. máj. 31. 08:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak attól függ.

Én pl nem voltam ugyan túlsúlyos, 163 cm, 55 kg, mégis csak a 6-7. hónaptól volt egyértelmű, hogy babát várok. Addig simán elment egy kis hasra hízásnak...

Van, aki meg már 14-15 hetesen akkora hasa van, hogy lassan "szülni küldik".

SZóval nem csak a plusz kilóktól függ, mikor látszik a terheshas.

2017. máj. 31. 08:45
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A párom szokta mondani, hogy mindegy milyen a hasam, lényeg h a baba bentvan:))))

2017. máj. 31. 08:46
 5/10 anonim ***** válasza:
160 cm magas vagyok. A második terhességemet 65 kg-mal kezdtem. Már 15 hetesen teljesen egyértelmű terheshasam volt. Szerintem inkább alkati dolog.
2017. máj. 31. 08:55
 6/10 anonim ***** válasza:

172 centivel és 74 kilóval lettem terhes. ez 18 hetes, 80kilós pocak:

[link]

igazából a 15-16. héttől határozottan látszódott, hogy baba.

2017. máj. 31. 09:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Itt egyik válaszoló sem igazán túlsúlyos XD Én 163cm/ 95 kilóval lettem terhes... na ez túlsúly... 17. héttől már elég babás pocakom volt. És ahogy előttem írták a háj réteg nem nagyon tűnik el... fent szép kerek pocakom lett elég hamar és kemény is, de alul még mindig van egy lógó úszógumi... persze nem feltűnő csak bugyiban. Nálam elég fura volt, hogy ugye 16. héttől kezd el kiemelkedni a medencéből a még, nekem még is már 13 hetesen felül látszott a változás (idegeneknek nyilván még ekkor nem tűnt fel) nagyon gyorsan keményedett és gömbölyödött felül a pocakom... most 31 hetes vagyok és szép nagy és egyértelmű babás pocakkal rendelkezem :D Remélem a második babát már sokkal kisebb súllyal kezdhetem. Éljen a pajzsmirigy és IR probléma...

Jó egészséget!

2017. máj. 31. 10:53
 8/10 anonim ***** válasza:

"Remélem a második babát már sokkal kisebb súllyal kezdhetem. Éljen a pajzsmirigy és IR probléma... "

#6-os válaszoló vagyok.

remélem, esetedben úgy lesz. drukkolok.

én a szülés után kezdtem hízni megállíthatatlanul, pcos előtte is volt, pm utána jött... 91 kilónál tartok, és 6 éve hiába várjuk a tesót :(

2017. máj. 31. 11:04
 9/10 anonim ***** válasza:
6-os szerintem ez a pocak még csak neked volt egyértelmű. Én 15 hetes vagyok most, már nekem egyértelmű, mert látom a különbséget abban, hogy hol gömbölyödik a normális állapothoz képest, de rajtam kívül senki másnak sem tűnik fel.
2017. máj. 31. 11:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as, sajnálom, hogy ennyire küzdötök a második csöppségért :S Biztos nem könnyű.. Hát nekem sem volt ez a 7 év. Annak idején 24 kilót fogytam amit 2 évig tartottam úgy, hogy nem fogyóztam csak fél évig. Aztán hirtelen 2 hónap után visszajött minden... azután 6 évig küzdöttem, hogy fogyjak, de nem sikerült... végül kiderült a pm gond és ir is. Amint szépen diétáztam és gyógyszert is szedtem IR-re egyből elindultak lefelé a kilók. Pici fiúnk viszont nem várt sokat hamar jött így maradt a túlsúlyos terhesség. Egyenlőre 6 kiló plussznál tartok. És bízom benne amint újra mehet a diéta plusz gyógyszer, meg majd a gyerek után való szaladgálás lemegy az a sok sok kiló :D Én nem adom fel!

Mindenkinek sok sikert a babákhoz illetve jó egészséget a már gyerekekkel rendelkezőknek.

2017. máj. 31. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!