Milyen terhességi tesztet vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 napja késik a menstruációm, és én nagyon arra gyanakszom hogy terhes vagyok. Kb 3 hetes lehetek, ha valóban babát várok. Holnap venni akarok tesztet, max.800Ft-ot költenék rá. Terveim szerint a Rossmannba fogom venni. Ott melyik a legjobb?
Ennyi hetes terhességet kifogja mutatni a teszt?
Előre is köszönöm a segítséget! :)
2017. máj. 30. 20:30
1/6 anonim válasza:
Szerintem mindeggy milyet veszel màr mindeggyik kimutatya.
2/6 anonim válasza:
Első válaszoló: mindeggy? Kimutatya?
Mond h nem magyar vagy!
3/6 anonim válasza:
Ha késik a mensesed, akkor már kb 4 hetes vagy. 3 nap késés után ki fogja mutatni. Ha pozitív, és nincs panaszod, akkor két hét múlva irány a doki. :)
4/6 anonim válasza:
Szerintem itt most nem a helyesirás volt a kérdés,vagy ugy gondolod hogy igen?Külőnben meg miért nem a kérdésre válaszolsz?Nem fogom arra fogni hogy kijavitott a telom mert nem.Különben meg valoban nem magyar vagyok,de ez màr mellèkes mert teis tipikus kössűnk bele mindenbe tipikus ember vagy.Kérdező különben ha a Rosmanba mész akkor a Facellét ajánlom nekem nemvàrt napjàn màr elèg eggyértelmü volt.
5/6 anonim válasza:
Én is a Facellét ajánlom, de bármelyik másik megteszi 3 nap késésnél.
6/6 anonim válasza:
X epil nekem mar a nem vart napjan kimutatta egyertelmuen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!