Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki ajánlana valami jót...

Valaki ajánlana valami jót gátsebre hogy majd hamarabb gyógyuljon?

Figyelt kérdés
Olvastam már itt többször is, hogy aloe first nagyon jó, de most úgy hallottam, hogy az 11 ezer ft. Na nekem most ezt nem megengedhető sajnos.... Valami olcsóbbat de jót tudna valaki ajánlani?
2010. máj. 17. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezüstkolloid.
2010. máj. 17. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a szülészorvosom egy nagyon régi megoldást ajánlott. Hipermangános lemosás. Nagyon bevált, én mindenkinek csak ajánlani tudom. Aloe fist viszont jó áron kapható pl. a vaterán, de ha nem vagy regisztrálva, hosszabb idő.

A hipermangán még mindig olcsó, és csodákra képes. Ja, és gratula!!!

2010. máj. 17. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez a hivatalos FLP honlap és árlista, ennél csak olcsóbban szabad megvenni (nagyker áron)!!! 5711 Ft egyébként.

[link]

Napi 10x fújtam (wc előtt és után is) a gátamat vele, plusz 2x naponta kentem ezzel:

[link]

És napi 1-2 alkalommal jegeltem.

Nagyon csúnya volt a gátam, de 6 nap alatt tökéletesen gyógyult nincs bajom vele, ne fáj, a szex jobb, mint volt.

Plusz:

Mindkét termék sok más dologra is felhasználható, ha érdekel, szívesen megírom privátban, mire használjuk. Csak azt akarom mondani, hogy nem kidobott pénz, mert magadra és a babára is el tudod utána még használni.

11 hónapos kislány anyukája

2010. máj. 17. 21:06
 4/4 anonim válasza:
Én a dm-ben vettem aloe first-öt, mert annyian dícsérték hogy csak ezzel merek bemenni a kórházba, ugyanis nagyon félek a gátsebtől. 1599 Ft. És ott is azt mondták hogy NAGYON MEGÉRI!!!!! :-)))
2010. máj. 18. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!