Mi a véleményetek a Dunaújvárosi szülészetről? Milyenek a dokik, a szülésznők? Aki ott szült esetleg ajánlana orvost nekem?
Szia!
Én 2009ben szültem ott a kisfiamat. Én maximálisan elégedett voltam mindenkivel. Nem volt fogadott orvosom, de ez nem okozott semmiféle gondot. A szülésznők, a csecsemősnővérek, szóval mindenki odatette magát és senki se tartotta a markát.
2008-ban szültem ott akkor Medve doktor úrnál, nos....inkább nem nyilatkozom.
A nővérek hát én egy közepeset adnék de azt a pár napot az ember simán kibírja. a szülésznőm akit fogadtam ellátott tanácsokkal és így rendben volt minden.
Most ismét babát várok és a Barna doktor úrhoz járok, nagyon meg vagyok vele eddig elégedve.
Szülésznőt szerintem nagyon érdemes fogadni és így "sajnos" dokit is mellé én is a Dr.Barnát ajánlom!
Nem akartam az első tapasztalat után dokit fogadni de mivel kötelező a szülésznő mellé így őt fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!