Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes terhes vagyok,18...

21 hetes terhes vagyok,18 hetesen és tegnap is ultrahamgozott a dokim mert harántfekvéses a baba. Ez nagy baj?

Figyelt kérdés
Ettől lehet valami baja? Vagy megfordul majd?
2017. máj. 30. 08:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Rám itthon is nagyon odafigyeltek... érdekes,.hogy máskor meg azzal jönnek a külföldi anyukák, hogy ott nincs állandó uh, mert Magyarországon ez csak azért szokás, mert így tobb pénzt tud a kismamáról legombolni az orvos..

Én azt gondolom, hogy nem a harántfekves miatt csinált uh-t (ebben korban még pörögnek, 5 perc múlva már lehet, hogy máshogy volt), hanem mert valamit nem látott a 18 hetes uh-n rendesen (talan mert takarta, mindegy a póz) és ezt próbálta neked egyszerűen elmagyarázni és ezért hiszed azt, hogy a harántfekvés miatt volt plusz uh. Egyébként érdekes vagy. A főkérdésben még azt kérdezed, hogy baj-e a gyakori uh, nemsokára rá, meg már magadtól tudod, hogy szuper és azért van, mert rád annyira odafigyelnek. Most akkor mi a bajod?

2017. máj. 30. 10:13
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Most már nálunk is kitaláltak egy uh-t a 21. hétre. Magzati szívuh, mert elvileg ebben a korban látszik a legjobban.
2017. máj. 30. 10:20
 13/16 A kérdező kommentje:
Kedveske, én nem azt kérdeztem hogy a GYAKORI UH baj e hanem hogy harant fekvesben van az baj-e , értelmezni kene a kérdést !!! :D Persze hogy oda figyelnek rad Magyarországon, ha tele rakod a zsebüket pénzzel!!!! :D
2017. máj. 30. 10:31
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Azért mert te most éppen Németországban pedálozol, nem kell mindent leszólni. A magyar terhesgondozás éppen (nem általában az egészségügy) világviszonylatban is eléggé rendben van.

Nyilván remekül beszélsz németül, ezért a dokit kérdezd meg, hogy miért vizsgált újra, mert a harántfekvés miatt ilyenkor még totál felesleges.

2017. máj. 30. 10:31
 15/16 A kérdező kommentje:
Na okos enged, köszi a válaszokat,sziasztok! ;)
2017. máj. 30. 10:38
 16/16 anonim ***** válasza:
1. Baba 32. Heten dontott,hogy bukfencezik es harantos lesz. Nagyon feltem,37.heten volt egy keresztul kasul bluggy es visszafordult:D
2017. máj. 31. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!