Hogyan küzdjem le a szexuális étvágyamat veszélyeztett várandósként?
én nekem is ráírták, h veszélyeztetett vagyok és mi nem mertünk amiatt, hogy mindenki azt mondta (ismerősök) hogy a veszélyeztetetteknek akiknek progi kell meg bla-bla annak nem szabad. Na, elmentünk a dokihoz megkérdeztük h. szabad-e. Szabadott. Még kb. nézett a doki, h jaj de hülyék de igazából kicsit tényleg azok voltunk mert tőle kellett vna először kérdezni, aztán kiderült, h placenta praevia-m van. Na azóta tényleg nem szabad, de azt mondták is, ketten, biztos ami biztos.
Hogy álljuk meg? Elég sz.r, de 6 hete tartom magam és bízom benne h nem marad így, de nem a szex miatt hanem mert a babát féltem. A szex az már nem érdekel (vagy most), de tudom, h kb. pár hét és megint arra kelek egyik hajnalban h orgazmusom van (spontán) mert az elején is ez volt. remélem feljebb húzza a növekvő méhem a placentát, mert azért a maradék pár terhes hetemben legalább még egyszer szexelnék. kitartás. :)
Én is magas rizikójú várandós. Mert öreg vagyok. De ettől még szexelhetek.:-)
Hívd fel a dokit bátran! Ha nem vérzel, zárt a méhszáj, nincs rossz helyen a lepêny stb. zöld utat fog adni.
3-as: nem olvastam az első három hozzászólást de azért a te stílusod is hagy némi kívánnivalót maga után.Ha ilyen stílusban beszélsz akkor inkabb te se szaporodj.
Kérdezőnek:kérdezd meg az orvosod. Erre ő tud neked konkrét választ adni.Nincs ezen semmi szégyellnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!