Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Őszre várható babák anyukái...

Őszre várható babák anyukái hogy vagytok? Látszik már a pocak? Mennyit híztatok? Rosszullétek vannak még? Érzitek már a babát?

Figyelt kérdés

Én 18 hetes kismama vagyok, október végére várjuk a babát, eddig 4 kilót híztam, amit soknak találok, de igaz, nem is látszik rajtam, csak a hasam és a mellem nagyobb, gondolom a magasságom segít abban, hogy ne tűnjön fel annyira a hízás. Már látszik a pocakom, de nem tudom eldönteni, hogy a baba vagy a hízás az oka. Sajnos reggel még mindig hányok, napközben is émelygek rendesen és csak az segít, ha eszek. A baba mozgását még nem érzem, vagyis nem tudom eldönteni, hogy az már az, amit érzek vagy sem. Ti hogy vagytok ezekkel a dolgokkal?

[link]

2017. máj. 25. 14:58
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök én is, hogy már érzitek a picúrokat mocorogni. Én ma vagyok 26+2 hetes, hihetetlen miket művel a babánk odabent. Hullámzik a hasam, szinte egész nap megállás nélkül fészkelődik, de nagyon szeret velünk bújócskázni is, hogy épp hol merre mikor melyik testrészét dugja ki. :)

Tegnap telefonáltak a boltból, hogy megérkezett a csajszi ágya, amit rendeltünk. Ezzel lassan kész is a bevásárlás nagy része, még egy szekrény, meg néhány apróság hiányzik már szinte. Ebben a hónapban dolgozok utoljára, mert olyan gyorsan nő a hasam, hogy egyre kényelmetlenebb, s ezáltal egyre hamarabb el is fáradok.

A vizesedéssel nekem szerencsére eddig semmi problémám, viszont a pihentetésen kívül a másik nagyon hasznos dolog, amit tudsz csinálni az, hogy minél több vizet iszol. Amennyi csak beléd fér!

Ja, 1-es válaszoló voltam.

2017. jún. 7. 13:58
 32/33 anonim ***** válasza:
Sziasztok kismamik! Hogy érzitek magatokat? :) 27 hkm
2017. júl. 15. 08:29
 33/33 anonim ***** válasza:
#4-es vagyok! Sziasztok :) nálunk is akrobatázik a kislegény oda bent de nagyon jó érzés!! 😍 27+3 hetesek vagyunk, panaszom szerencsére eddig nincs! Jövőheten vár ránk egy 1000km-s utazás,reméljük bírni fogom :) további boldog babavarast nektek!! :)
2017. júl. 15. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!