Mennyire befolyásolja az uh vizsgálatot az ha üres a hólyag?
Épp elötte szaladtam ki a mosdóba,doki le is szúrt mert nem kellett volna...
Így uh-on nem sok mindent látott :( létezik hogy attól?
Egy hét múlva rendelt vissza....
Székesfehérváron volt sztk-s rendelésen...még abban reménykedem,hogy az uh gép sem a legjobb 😕
Hüvelyihez üres hólyag, hasihoz teli kell.
Nekem még a 12. heti uh se sikerült rendesen hasival, mert nagyon lent volt a baba és nem volt teli a hólyag, hogy "kiemelje". Pedig a gép modern, a szonográfus pedig nemzetközileg elismert.
Nagyon jó ezt hallani,én is 9 hetes lennék menzi szerint és a kedves doktor úr,alig látott valamit...
El vagyok keseredve,elötte nem voltam vizsgálaton...úgy gondoltam ha nincs görcs,vérzés ráérek....de most nem.tudom hova tenni a dolgot :(
Ahogy korabban is irtak, hasinal fontos az elso trimeszterben, hogy tele legyen a holyag. Huvelyihez epp, hogy ures jo.
Nekem csinaltak hasit mar 9 hetes terhessegnel is, tokeletesen latszodott, annyi, hogy az idopont elott egy oraval kb fel liter vizet megittam es tartogattam a pisilest, mert direkt igy kertek. De meg a 12 hetes hasi uh-ra is igy kellett mennem.
Amikor huvelyit csinaltak, akkor viszont pont hogy elkuldtek pisilni kozvetlenul a vizsgalat elott.
Szerintem probald megnezetni meg egyszer, siman lehet, hogy emiatt nem latszodott.
Sajnos nekem ilyent nem ajánlottak fel :( pedig tudom hogy végeznek hüvelyi uh is.
Rám hozták a frászt rendesen.
Kézzel is vizsgált ott lúdtojásnyinak állapította meg a nagyságát a méhemnek.
Engem megkértek, hogy igyak hasonló helyzetben és fél óra múlva újra megnéztek. Így minden látszott.
Elég lelketlen a doki, hogy így elküldött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!