Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Gubás Péter terhesgondozás...

Dr. Gubás Péter terhesgondozás? (Miskolc, Megyei Kh. )

Figyelt kérdés

Ismeri valaki? Elsősorban nem a magánrendelés érdekelne, hanem hogy mikor rendel a kórházban, és hogy aki oda járt hozzá, mennyit adott neki? Esetleg vélemények róla?

Nagyon köszönöm

2010. máj. 17. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy a terhesgondozásért mennyit szoktak adni neki.

Nagyon kedves, segítőkész orvos, mindent megbeszélhetsz vele, hívhatod telefonon, nem veszi zaklatásnak, ha nem tudja felvenni visszahív.

Másoktól is csak jót hallottam róla.

2010. máj. 17. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon jó orvos. Alapos, mindent meg lehet vele beszélni. A magánrendelésen van tarifája. A kórházban nem tudom, ki mennyit ad neki. Szerintem ez egyén és pénztárca függő dolog. Az biztos, hogy borítéktól függetlenül is lelkiismeretes. Hogy mikor rendel, azt pontosan nem tudom. Az én tapasztalatom az, hogy hétfőn, szerdán és pénteken általában bent van. De szerintem az változó, hogy az ambulancián mikor van. Telefonon egyeztetsz vele, és megmondja, hogy mikor menjél be hozzá. Vagy egyértelműen megkérdezheted, hogy mikor rendel.

Sajnos csak ennyit tudok segíteni... remélem, azért hasznos volt.

2010. máj. 17. 21:52
 3/6 anonim válasza:

Sziasztok

Valaki megtudná mondani, a Széchenyi út 46 szám merre van, mit kell keresnem épületet? Esetleg a Bató ház az? Nem Miskolci vagyok, és mennék a doktor úrhoz. Köszönöm a választ előre is.

2011. szept. 13. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
A villanyrendőrnél van. A tiszai felé haladva a villanyrendőr után jobboldalon az első kapualjba kell bemenni. Ott lent ki is van írva a nőgyászok listája. Fel kell menni a lépcsőn az emeletre, és a folyosón menni. Ott van a rendelő.
2011. szept. 13. 15:03
 5/6 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm
2011. szept. 13. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Szívesen :)
2011. szept. 13. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!