A mehszaj tagulasa minden esetben verzessel jar?
Mielott hazajottem a korhazbol, az orvos jol "rasegitett" kezzel a mehszaj tagulasara, es azt mondta ha elkezdek kicsit verezni ne ijedjek meg az a tagulas miatt van, mar barmikor beindulhat a szules.
Azota enyhe fajasaim vannak, menstruacio szeruek, viszont egy csepp ver se jot ki azota hogy eljottem, de a fajdalom es az erzes megvan. A kerdesem hogy akkor nem ert semmit a "muvelete"? Ha nem jon ver akkor ezek szerint nem is tagulok, vagy nem muszaj vernek kisernie? A nyakdugo meg vagy nem ment el vagy nem vettem eszre.
Ezt tegnap reggel csinalta, 37+5 voltam, es nem indokolta meg csak hogy akkor mostmar megindulhat akarmikor.
Sokan irtak hogy valoszinuleg nem erne ra amikor hivatalosan szulnek, es ezert siettette meg, hiszen semmi problema nemvolt a terhessegemmel meg josloim se voltak, azota gorcsolok folyamatoaan es csak akkor mulik el vagy enyhul ha fekszem.
Úristen!
Hát akkor biztos csak siettetni akarta, mert megy valahova. Undorító módszer. Mindig meglep, hogy erre még képesek egyes orvosok.
Ahhoz képest, hogy egy terehesség 40 hétig tart, nem tudom, hogy miért kell macerálni a kismamákat hetekkel korábban. Túlhordás esetén teljesen megérteném, de így...?!
A szülésnek nem "bármikor" kell megindulnia, hanem amikor itt van az ideje. Szerintem.
Azért kíváncsi leszek, hogy meddig húzod így a görcsökkel. Majd írd meg lécci.
Én nem véreztem. NEM SZÜLNÉK NÁLA!!!! Inkább ügyeletes! Nem fájt?? Nekem szülésznő csinálta 39. héten, mint utóbb kiderült azért mert utána szabira ment. 2x is 1-2 óra különbséggel, iszonyatosan fájt. 8 óra kőkemény vajúdás után császár lett. Ha tehetném fejberúgnám az idiótát!
Amit a helyedben tennék: még véletlenül sem mennék hozzá vissza. Megindokolta a tettét? Úgy, hogy be sem töltötted a 38. hetet .. felháborító!! Beolvasnék neki az biztos.
Kitartást, könnyű szülést neked.
(A "kirohanásomért" bocs, de ha visszagondolok még mindig borzalmas emlék, pedig több mint 3 éve volt.)
De, nagyon nagyon fajt, es nem indokolta meg. A szulesznom szerencsere nagyon rendes aranyos, benne bizok, az orvosom ugyis csak a vegere fog bejonni ha kell varrni. Hat nem fogom hagyni hogy megegyszer ezt csinalja az biztos, ha sor kerulne ra elore szolok hogy meg ne probalja, nem szeretnem megegyszer atelni :/ ha nagyon muszaj es sehogy se tagulok majd az mas, de amit meg ahogy csinalt az tenyleg embertelen volt, foleg 38. Het elott... minek???
Majd ha tortenik valami megirom :)
Nah szuper!
Jó egészséget és sok boldogságot a csöppséghez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!