32 hetesen étvágytalanság?
Figyelt kérdés
gondolom nyomja a gyomromat a baba, de kb 1 hete annyi az evés nálam, hogy reggel egy zsemle, és este egy zsemle. tudom, hogy ez nagyon kevés, de egyszerűen nem tudok többet enni, ráadásul rettenetesen fulladok, és evéskor még jobban érzem, hogy nem kapok levegőt. Az lenne a kérdésem, hogy ha ilyen keveset eszek, azzal nem gátolom a babám fejlődését, ugye? gondolom ő ettől függetlenül mindent elvesz, ami kell. csak mert az utóbbi időben fogytam is, pedig eddig se híztam sokat, és nem akarom, hogy valamiben hiányt szenvedjen a babám, akkor inkább leerőltetem az ételt2010. máj. 17. 07:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!