Ismersz olyan párt akik terhesség alatt nagyon lazán álltak a születendő gyermek körüli teendőkhöz, majd pofára estek?
Nekem az a problémám, hogy hamarosan megszületik a baba (első) és hiába keresgélek, a könyvesboltokban még egy olyan könyvet sem találtam, amiben leírnák, mit kell csinálni egy babával. Jó, sejtem én is, hogy etetés, pelenkázás, fürdetés, séta, alvás nagyjából, de jó lenne valamennyire felkészülni rá. Van egy csomó könyv a szoptatásról meg a fejlesztésről, de én olyat szerettem volna, ami általánosságban segít.
Ha valaki tud ilyet, lécci írja meg!
Én ismerek egy ilyen lanyt. Halalba idegel. En próbálok mindenkitől kérdezni, ellesni dolgokat. O meg állandóan legyint mindenre hogy jaj hat majd magatol jon. Nem akarom ide leírni hogy hogyan, de ok ahogy a baba meglett jol megszivtak. Persze azóta is játssza a csaj az ősanyát de az elso harom hónapban orult h lyuk van a seggen mar bocsi.
Neki a szülés olyan volt kb mint egy szarabb munkanap a babának nem kell kedveskedni, gugyogni mert nem gyengeelmeju nem jaratja lanyosba mert az koszolodik.
Meg talan a gugyogest megértem de a többi nekem magas. De tulajdonképpen az o dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!