Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ismersz olyan párt akik...

Ismersz olyan párt akik terhesség alatt nagyon lazán álltak a születendő gyermek körüli teendőkhöz, majd pofára estek?

Figyelt kérdés
Netán te magad jártál így?
2017. máj. 23. 06:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem meg egy csomó ember nem tudja, vagy legalábbis másmilyennek képzelik ezt az egészet.
2017. máj. 23. 08:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, aki tényleg normálisan végiggondolja, hogy ott van egy magatehetetlen csecsemő vele, majd egy gyerek, az csak rájön, hogy ez nehéz dolog. Hogy nem lehet éjjelre otthon hagyni, hogy sok nyűge-baja lesz, hogy évekig etetni, pelenkazni kell stb. Szerintem, aki épelmejű, az felfogja ezt. Aki idáig nem jut el agyilag, az ne vállaljon gyereket. Nem kötelező. Lehet azt mondani, hogy kicsit nehezebb mint gondolta az ember, de aki azt állítja, hogy kibírhatatlanul rosszabb, az vagy éppen nagyon fáradt (van ilyen) vagy hülye.
2017. máj. 23. 08:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem az a problémám, hogy hamarosan megszületik a baba (első) és hiába keresgélek, a könyvesboltokban még egy olyan könyvet sem találtam, amiben leírnák, mit kell csinálni egy babával. Jó, sejtem én is, hogy etetés, pelenkázás, fürdetés, séta, alvás nagyjából, de jó lenne valamennyire felkészülni rá. Van egy csomó könyv a szoptatásról meg a fejlesztésről, de én olyat szerettem volna, ami általánosságban segít.

Ha valaki tud ilyet, lécci írja meg!

2017. máj. 23. 09:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre, ha valamihez pozitívan, bízva magamban állok hozzá, az általában úgy is lesz, ahogy elterveztem, de ha esetleg nem, akkor is könnyebben megoldom, mintha alapból úgy állnék neki, hogy jajjajajj ez nem fog menni, de nehéz és stb.
2017. máj. 23. 10:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy ilyen lanyt. Halalba idegel. En próbálok mindenkitől kérdezni, ellesni dolgokat. O meg állandóan legyint mindenre hogy jaj hat majd magatol jon. Nem akarom ide leírni hogy hogyan, de ok ahogy a baba meglett jol megszivtak. Persze azóta is játssza a csaj az ősanyát de az elso harom hónapban orult h lyuk van a seggen mar bocsi.

Neki a szülés olyan volt kb mint egy szarabb munkanap a babának nem kell kedveskedni, gugyogni mert nem gyengeelmeju nem jaratja lanyosba mert az koszolodik.

Meg talan a gugyogest megértem de a többi nekem magas. De tulajdonképpen az o dolguk.

2017. máj. 23. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!