Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti maximum milyen munkát...

Ti maximum milyen munkát vállalnátok el terhesen?

Figyelt kérdés
Szüneteltetve van az egyetem szeptemberig. Tavasszal elkezdtem dolgozni egy zöldségfeldolgozóba, napi 12ora munka volt, és elég nehéz fizikai munka( 20kg cipelése). Kb. 4Hetes terhes voltam amikor nem birtam tovabb. Igy fel kellett mondanom. Akkor derult ki,hogy terhes vagyok. Most nem igazan talalok munkat. Nem tudom, hogy takaritoi, illetve mosogatói munkat vallaljak-e a vegyszerek miatt. Illetve nem tudom a poharszedo, pultos mennyire faraszto. Eleg kemeny fabol faragtak, de amiota terhes vagyok sokkal gyengebbnek erzem magam. A parom azt mondta, bizzam ra az anyagiakat, de en is szeretnem kivenni a reszem, ugy hogy kozbe nem okozok bajt a babanak. Persze jo lett volna ha dolgozok 2evet mielott jon a baba, de ez most igy sikerult.
2017. máj. 22. 14:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%

Hát ja... az, hogy másnak nem lett baja a 15 kg-tól (ez hogy jött ki? mert hogy nem a Nőgyógyászok Szövetségének ajánlásával, azt biztos) meg a 12 óra álldogálástól, az nem jelenti azt, hogy neked sem lesz, vagy hogy egyáltalán bírni fogod. (Le is írtad, hogy gyengébbnek érzed magad.)

1.

2017. máj. 22. 17:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Probalok mar mindent, mert tenyleg legalabb szeptemberig dolgozni szeretnek, utana akkor a szakdogat irom. Ugy vagyok vele, hogy ha lesz leehtoseg akkor megprobalom es ha faradt leszek nagyon vagy egyeb gond lenne akkor feladnam az adott munkat. Csak sajnos nehez barmit is talalni.
2017. máj. 22. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!