Édesanyám ma izotópos vizsgálatot kapott és én ott voltam vele kb 2 órát lehet valami baja a picinek? Most lehetek a 6 hét vége felé. Seggitsetek.
Vagy legalább ki lenne írva az ajtóra egy figyelmeztetés hogy terhes kismamáknak és gyerekeknek nem szabad menni.
Nagyon félek hogy mi lesz hívtam a háziorvost kérdeztem mi lesz azt mondta nyugodjak meg és holnap meg beszéljük.
Bocsi csak tegnap már nem tudtam írni! Azt mondta a doki hogy nyugodjak meg olyan mértékben nem kaphatott mivel nem voltam ott sokáig akkor lenne inkább gond ha a délutánt együtt töltöttük volna mert inkább a kezelés utáno időszak ami veszélyesebb mivel akkor jobban át megy a testén és sugároz!
Csak viszont tudjátok mi az érdekes kérdeztem édesanyámat hogy tájékoztatták e arról hogy mehet e kisgyermek vagy kismama közelébe és egyáltalán senki semmit nem mondott neki. Pedig mikor én kérdeztem a nővért említettem neki hogy az édesanyámal vagyok itt és hogy terhes vagyok. És nem csak én voltam egyedül ilyen. De senki semmit nem mondott neki erről se előtte se utána. Csak pl ilyen esetben honnan tudja az ember mert pl nekem fogalmam sem volt arról hogy ez miféle vizsgálat csak miután neten rá kerestem. Hát nagyjából ennyi de nem mondom azt hogy nincs bennem félelem mert az ember ezt úgyse érzi hogy baja lett e vagy sem. De azt tudom hogy azon a napon este nagyon ki borultam és sokat sírtam de a doki picit meg nyugtatott.
De egyébként még azt is beszéltük párommal hogy tegyük fel mi van akkor ha én busszal megyek haza felé és leül mellém egy olyan hölgy vagy úr aki ilyen kezelést kapott és nem 20 percet buszozunk na olyankor mivan? Tudatomom kívül mit sem sejtek mivel nincs rá írva hogy ő milyen vizsgálaton volt.
Na ennyi köszönöm a válaszokat!
Szia. Köszönöm a kérdésedet ennyi idő után is. Igen meg született. Már 5,5 éves egészséges és okos nagyfiú de szó szerint nagy mivel ki néz egy 7 évesnek.
Sajnos az édesanyám viszont a terhességem felénél meghalt 😭 így ő már nem láthatta az unokáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!