Mennyire gyakori, hogy a 15. héten is tart még a terhességi rosszullét? Mikor lesz már vége?
Figyelt kérdés
5 hetesen kezdődött, ma vagyok 15 hetes várandós. Már 10 hete tart a rosszullét. Kb 2 hete már jobb, mint az első időkben, de még messze van a jótól. Szinte semmit nem tudok csinálni, mindentől kifáradok és rosszabbul leszek, mert ha mozgok, felkavarodik a gyomrom és erősebb lesz a hányinger. Úgyhogy szinte egész nap pihenek. Elképesztően rossz a közérzetem és nagyon várom, hogy vége legyen :(2017. máj. 3. 17:54
1/11 anonim válasza:
Nem vagy egyedul ezzel.. nekem is 5 hetesen kezdodott a hanyinger, hanyas, es mindket terhessegemnel 16. hetig tartott, illetve a masodiknal talan valamivel meg tovabb. Szornyu rosszul viseltem en is.
2/11 anonim válasza:
Szia.Probàldmeg a salvus vízet.Nekem 6 hetessen kezdödőtt evés utàn émelygés,hànyinger...Napi 2-3 iszok pàr kortyot.Atota semmi bajom.
3/11 anonim válasza:
20 hetesen hánytam utoljára. Ismerősöm szülés napjáig,úgyhogy nagyon változó. Boldog babavárást. 35+4 hkm
4/11 anonim válasza:
Sajnos én is az utolsó napig hánytam. :(
Teljesen változó. Az előző két terhesség alatt semmi nem volt.
5/11 anonim válasza:
17 hetesek vagyunk, de sajna semmi nem múlt el a "kezdeti" rosszullétből. Talán még erősebb is.
6/11 anonim válasza:
Hát, én 31. hetesen kerültem be a kórházba a hányással, lefogyva, kiszáradva, bárcsak hamarabb bejöttem volna, csak senki nem vette komolyan, hogy napi 10-szer hányok a legelejétől kezdve. Cerucal-t szedhetsz egyébként 12. héttől és savlekötöt, pl. Ludea is érdemes.
7/11 anonim válasza:
nem akarlak elkeseríteni de én a szülésig hánytam. sőt, szülés közben is 3x. volt olyan nap hogy 15-ször. pedig gyógyszert is szedtem rá. kiszáradással is 4x voltam a kórházban. szerintem örülj neki hogy ha pihensz akkor jól vagy, én örültem volna nagyon, mert annyira legyengültem hogy felülni nem tudtam magamtól. de reméljük nemsokára jobb lesz, kitartás.
8/11 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem volt,de egy ismerősöm végig hányt...
9/11 anonim válasza:
A HCG nem tűnik el a terhesség végére sem és nagyon egyéni, hogy ki milyen szintet (nem) tolerál. 12 hetes kor után csökkenőben van, bármikor elmúlhat, de olyan is van, akinek nem. Nekem pl ugyan a hányinger elmúlt de a reggeli szédülés 16 hetes korig kitartott (a mellfeszülés még tovább kb 18 hetes korig) és az álomkór csak nem akar megszűnni sem.
10/11 anonim válasza:
A mai napig rosszul vagyok reggelente, néha hányok is:)
40hkm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!