Mennyire gyakori dolog az hogy terhesen egyedül marad valaki? , a párja elhagyja? Vagytok most itt olyanok akik Szinglik, egyedülállók és babát várnak? Nagyon megterhelő érzelmileg?
Figyelt kérdés
Egy ismerős mesélte el nekem hogyan maradt egyedül a kislányával és felmerült bennem.
Kíváncsi lennék a történetetekre, hogy hogyan is alakult így. Akár válaszban akár privát üzenetben ha nem szeretnétek ország-világgal megosztani
2017. máj. 16. 21:43
11/17 anonim válasza:
Elegge gyakori! Lasd,az #5-os valaszolo peldajan is! Az okos a mas karan,a hulye meg a sajatjan tanul.
Gondold meg,mielott tonkreteszed az eletedet,es nem akarsz egyedulallo anyakent tengodni!
12/17 anonim válasza:
10 es ! Azért állítsd már le magad! Szted ha az így járt nők többsége csupán sejti h ilyen sorsra jut majd vállal az illetővel gyereket? Nem hinném. Sajnos az esetek többségében minden látható előzmény nélkül lelép a pasi! A férfiak nem mindig mondják ki ami zavarja őket, őrlődnek magukban észre sem veszed aztán paff. Nem kéne így véleményt mondanod olyanról amiről fogalmad nincs, meg osztani az észt h úgy lesz a jó ahogy te csinálod. Könnyen kerülhetsz még hasonló cipőbe és akkor neked h esne egy ilyen hozzászólás mint amit írtál? Bocsi h nem a kérdésre válaszoltam Kedves Kérdező de annyira irritálnak az ilyen emberek...
13/17 anonim válasza:
11! *Más kárán tanul az okos, sajátján az intelligens.
Ha már idézel, tedd rendesen.
14/17 anonim válasza:
Szerintem nem gyakori, ha normális, gondolkozó emberekről van szó. Ha tudjuk, hogy mit akarunk egymástól és az élettől, illetve tudjuk, hogy mindketten ugyanannyira vágyunk egy babára, akkor nincs kérdés, és nem hagy el senki, senkit. Ha bizonytalan a kapcsolat és nincsenek közös tervek, akkor előfordulhat.
15/17 anonim válasza:
Azert vannak meg naív emberek.
Közös jövő ,gyerekválalás után jó párkapcsolat ,hűség. Jó ritka dolgok ezek. Egy élet nem elég valakit kiísmerni. Az ember folyamatossan változik.
Magas lóról lehet a legnagyobbat koppanni.
N35
17/17 anonim válasza:
nagyon kevés az én környezetembe terhesen elhagyta a pasi a párját.inkább a párok akkor mennek,mentek szét,amikro pici baba megszületet,iskolás vagy ovodás a gyermek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!