Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Terhes vagyok de...

Mit tegyek? Terhes vagyok de hatalmas bennem a félelem! 18/L

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok,most érettségiztem.Kicsit hosszú lenne leírni az egész sztorim.De a lényeg hogy nagyon sokan megbántottak és kihasználtak.Nagyon nagyot kellett csalódnom a férfiakban.Tegnap vettem egy tesztet ami szerint terhes vagyok.Amit nem tudok feldolgozni.Mostanában egyébként légzési nehézségeim vannak.Nem tudok mély levegőt venni,ilyenkor pánik tör rám,remegek,folyton szomjazom a friss levegőt,kicsit és felületesen tudok csak levegőt venni, az a tipikus "nem megy le a tüdőmbe"Szombat este be kellett vinni az ügyeletre,annyira bepánikoltam hogy tényleg nem kaptam levegőt ott pánik rohamra gyanakodtak.Fogalmam sincs mit csináljak.A baba is ugy érzem veszélyben van bennem,mikor ugy érzem bármikor megfulladhatok.Minden napom egy pokol,többször is rámjön hogy mindjárt megfulladok,ilyenkor kirohanok az udvarra,és kétségbeesetten veszek levegőt,de nem kapok akkor se!Most pedig hogy itt van ez a bébi még nagyobb halálfélelem van,mert igy két életért is felelős vagyok.
2017. máj. 16. 19:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

DE jó, hogy valaki feltesz egy kérdést erre a hiénák egyből megjelennek és abortuszra próbálják rábeszélni.

Kérdező: keress fel egy pszichiátert, valószínűleg a régebbi sérelmek állnak a pánikrohamok hátterében. Van valaki (anyukád, tesód, barátnőd) akiben megbízol és ki tudod tárni az érzéseidet? mert lehet az is baj ha elnyomod magadban.

2017. máj. 17. 15:28
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

Igazad van. Jobb ha szaporodik tovább és tovább.

Majd a dolgozók adójából kifizetik neki a segélyt.

Aztán élnek mint Marci Hevesen.

Csak mert ő annyit csalódott a pasikban ( 18 évesen :)) hogy védekezni mégsem volt esze...

A sok ab ellenes meg jöhet pontozni :)

2017. máj. 17. 16:03
 13/15 anonim válasza:
44%
Gyerek nélkül is kihasználták mi lesz gyerekkel? Hátrányból indul, majd összeáll valami alkesszal aki még a gyereket is verni fogja.
2017. máj. 17. 16:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Leírom a valódi kérdést:

Képtelen vagyok magammal kibékülni és hagyom, hogy bántsanak és kihasználjanak. 18 évesen már kezdem feladni a magammal való kibékülést. Most pedig magam miatt terhes vagyok és továbbra is képtelen vagyok megbékülni magammal, ami már az egészségemet veszélyezteti. Ráadásul közel sem állok készen az anyaságra. Segítsetek!

Minden jóra fog fordulni? Nem, az a hajó már elment, de van megoldás. Derítsd ki, ki az apa. Nézd végig az anyagi lehetőségeidet, hogy képes lennél-e babát vállalni. Szüleid, hogy állnak a terhességedhez? Mit szeretnél csinálni az életeddel? A város ahol laksz van munka lehetőség?

Gyanítom a válaszokat, így én is arra szavazok, hogy vetesd el és szedd össze magad, mert a való élet ki fog készíteni.

2018. ápr. 27. 21:01
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es ez mar lassan 1 eves kerdes... azota mar tuti megszult a csaj vagy elvetette..
2018. ápr. 28. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!