Hol kezd nőni a pocak?
Figyelt kérdés
Nekem van egy kis pocakom..mindig is volt.Ezért érdekel h fentről kezd majd összegömbölyödni a gyomrom felöl vagy inkàbb alul fog kikerekedni a nemiszervem felett?Kinek mi a tapasztalata?2017. máj. 15. 18:52
1/7 anonim válasza:
Nekem is volt a terhesség előtt is.
A köldököm alatt kezdett el nőni, most is ott a legnagyobb.
2/7 anonim válasza:
Nekem is volt kis pocakom előtte. Köldök alatt kezdett nőni a 14. héttől. 17+5 hkm
3/7 anonim válasza:
Először az ágyéki rész kezd el kitöltődni, és úgy megy egyre feljebb.
4/7 anonim válasza:
Nem volt lapos hasam nekem sem. Alulról kezd nőni a pocak különben, de érezni is fogod, hogy más, mint az "úszógumi", keményebb, feszesebb.
5/7 anonim válasza:
Szintén pocakos alapból.. :)
Nekem egészen alul kezdett el nőni. Úgy vettem észre, hogy amikor testápolóztam a hasam, ahogy húztam a tenyerem picit nyomva, éreztem hogy keményebb ott lent. Éreztem a kiemelkedést, de akkor még nem nagyon jött előre, csak így éreztem. Ez kb 14-15 hét körül volt.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) Nekem mêg odêbb van a dolog ugyanis csak a 8. hétben vagyok..ezek szerint a köldököm felett az csak puffadàs.Köldök alatt ugyanakkora mint eddig.
2017. máj. 16. 15:20
7/7 anonim válasza:
Hát nekem fent nőtt,nem is értettem,nyilván először puffadás,de később is így volt,akkor betudtam annak,hogy a méhem felnyomja a szerveimet. Félidősen úgy néztem ki,mint akire fordítva raktak egy hasat. Most a végére szép kerek,de változatlanul a nyakamban van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!