Nincs pocak. Normális? 17. hét
Nem érzem magam terhesnek..
A mellem feszül s fáradékony vagyok...
De a hasam elég kicsi...Sokak nyugtatgatnak, hogy ennyi idősen még ne várjak sokat a 20. hét után kezd el jobban nőni, meg h mert széles a medencém, elfér, biztos nincs baj, meg hogy biztos lenn van, mert fiú lesz, s ezt talán alátámasztja az, hogy alul érzem hogy feszül, nyúlnak az izmok s gyakrabban kell WCre járnom, mert nyomásérzékeny... Miért ment le? 15 hetesen még nagyobb volt a hasam... S várom h végre érezzem a mozdulatát...
Genetikain még mindent rendben találtak, s csak 18-ára van időpontom a kövi UH-ra a dokik nem UH-znak, hiába kérem, mert h nincs bajra utaló jel(görcs, vérzés) felesleges...
Első baba s azért valljuk be aggódom :/...
Minden rendben? Másnak is így volt s csak túlaggódom?
Persze, hogy minden rendben.
Én is 17. hétben vagyok, és már egyértelműen látszik, hogy terhes vagyok, bár aki nem tudja, talán annak mégsem az...
Ne aggódj, egyáltalán nem törvényszerű, hogy mikor kezd el nőni.
Vékony vagyok és elso babámmal.mégis 20 hetesen latszott elotte mintha hiztam vna piicit olyan puffadas szeru volt.
Másodikkal se nőtt előbb. Gondolom embere és terhesség is válogatja
Meg h hanyadik baba.
Boldog Babavarast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!