11/24 anonim válasza:
Jujj ez fajt!
Te nem sutod meg a palacsintat ?
Ez durva, hogy ennyire sotetek szulnek ...
12/24 anonim válasza:
Hallod....a szakácskönyvbe nem volt bele irva hogy kapcsold be a tűzhelyt? Uramisten...hany éves vagy? Te is 13? Arra vigyázz ha kettőt lapozol lehet belőle lencsefozelekes palacsinta.....
13/24 anonim válasza:
Lehet. Ha mégis zavarna, a túrós töltelékbe ne tegyél tojást, én sem szoktam, tökéletes nélküle. A tésztában pedig megsül a tojás is, de akár azt is ki lehet hagyni, ugyanolyan jó lesz az íze.
14/24 anonim válasza:
Nem lehet, mert nem tesz jó sem az anyának sem a magzatnak, ha az anyuka tenyészkoca méretűre növekszik.
De ha tud mértéket tartani a kismama, akkor ehet.
15/24 anonim válasza:
Meg akarod inni sütés nélkül a palacsintatésztát?
16/24 anonim válasza:
Nem lehet,mert becsavarodsz és romlott lesz a túród,ha nem fekszel a hűtőbe...
17/24 anonim válasza:
At kell jol sutni es kesz. Ha valaki a vastagabb amerikai palacsintat szereti, es nem suti at rendesen, na abban mondjuk maradhat nyers a tojas szoval annyira nem hulye kerdes!
19/24 anonim válasza:
17-essel értek egyet, kiegészíteném még a csúsztatottal, aminek az egyik fel nincs megsüve.
Én pl. nem az amerikai palacsintát szeretem, hanem a rendeset, de mindig több lisztet teszek bele, így vasatagabb lesz a tészta. Kap a 2 oldala egy vékony ropogós kérget a közepe pedig puha marad. Így is lehet készíteni, így ne edd.
A sima klasszikus vékonytésztás jól átsütött pali mehet.
20/24 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Azért pontoztatok le mert leírtam, hogy szeretem a palacsintát? Most tényleg nem tudom sírjak vagy nevessek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!