Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az bajt jelenthet ha 10-11...

Az bajt jelenthet ha 10-11 hetes terhesen elmúlnak a tünetek? Tapasztalatok, vélemények?

Figyelt kérdés

Hetekig volt hányás hányinger, aztán egyszerre semmi.

Nagyon enyhe émelygés néha és ennyi.

1 hete mindent rendben talált szerencsére az orvos.

De legközelebb 2 hét múlva megyek ultrahangra és eléggé aggódom a tünetek múlása miatt.

volt már valaki így akinek ilyen idős terhesen enyhültek a tünetei?

2017. máj. 12. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem is hol enyhül 3-4 napra,hol visszajön. Én is mindig nagyon megijedek, épp ezért vettünk Angelsound magzati szívhangfigyelőt. Én nem találom meg mondjuk a szívhangot, de a férjem mindig sikerrel jár. Úgy voltunk vele, hogy egy próbát megér, ha nem találjuk meg, nem idegeskedek, mert úgyis korai, de ha megtaláljuk, akkor nagy megnyugvás.

3-4 naponta meghallgatjuk. 10 ezer a Brendonban, szerinntem bőven megéri.

2017. máj. 12. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
*enyhül=elmúlik szinte
2017. máj. 12. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Van akinek egy napig sincs tünete :) És van akinek végig.. Úgyhogy örülj :)
2017. máj. 12. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A 12. hétre a méhlepény fokozatosan átveszi a progeszteron termelést. Onnantól enyhül a hányás, hányinger, sok kismamának a 12. héttől el is múlik. Amit a legtöbben alig várnak. :) Nem kell aggódni, ez így természetes.

Sajnos nekem progeszteronhiány miatt halt el a terhességem. Akkor már a 7-8. héten elmúlt minden tünetem. Te ezen a kritikus időszakon már szerencsésen túljutottál. :)

Egy kis aggodalom természetes, a babának se ártasz, de azért nem kell túlzásba vinni. Még pár nap, és beléptek a 13. hétbe, onnantól már sokkal nyugodtabb leszel. :)

2017. máj. 12. 09:41
 5/5 anonim ***** válasza:
11+6 hetes terhes vagyok. Utoljára 8+4 hetesen voltam dokinál, akkor minden rendben volt, viszont azóta semmit se tudok arról hogy mi van odabent, és majd csak 17.-én kell visszamenjek. 😖 A tünetek kb 10+4 hetesen kezdtek enyhülni. Azaz a cicifeszülés, a szédülés és a hányinger. Mondjuk vannak pillanaim amikor meglátok egy ételt, és elfog az undor, vagy elkezdek öklendezni, de aránylag jól érzem magam.Csak bízni tudok benne hogy minden rendben van. Ha kicsit nekikeseredek, akkor belekapaszkodom abba hogy azért néha feszül a pocim, vagy húzódik a kerek méhszalag, és bízom a legjobbakban. 😊 Természetesen leszoktam arról hogy az interneten olvasgassak erröl a témáról. Nyugodtabb vagyok így, csinálom a dolgomat, és várom a következő ultrahangot.Próbálj megnyugodni, és gondolj arra hogy minden rendben van. 😊 Boldog babavárást kívánok. 😊
2017. máj. 12. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!