Az bajt jelenthet ha 10-11 hetes terhesen elmúlnak a tünetek? Tapasztalatok, vélemények?
Hetekig volt hányás hányinger, aztán egyszerre semmi.
Nagyon enyhe émelygés néha és ennyi.
1 hete mindent rendben talált szerencsére az orvos.
De legközelebb 2 hét múlva megyek ultrahangra és eléggé aggódom a tünetek múlása miatt.
volt már valaki így akinek ilyen idős terhesen enyhültek a tünetei?
Nekem is hol enyhül 3-4 napra,hol visszajön. Én is mindig nagyon megijedek, épp ezért vettünk Angelsound magzati szívhangfigyelőt. Én nem találom meg mondjuk a szívhangot, de a férjem mindig sikerrel jár. Úgy voltunk vele, hogy egy próbát megér, ha nem találjuk meg, nem idegeskedek, mert úgyis korai, de ha megtaláljuk, akkor nagy megnyugvás.
3-4 naponta meghallgatjuk. 10 ezer a Brendonban, szerinntem bőven megéri.
A 12. hétre a méhlepény fokozatosan átveszi a progeszteron termelést. Onnantól enyhül a hányás, hányinger, sok kismamának a 12. héttől el is múlik. Amit a legtöbben alig várnak. :) Nem kell aggódni, ez így természetes.
Sajnos nekem progeszteronhiány miatt halt el a terhességem. Akkor már a 7-8. héten elmúlt minden tünetem. Te ezen a kritikus időszakon már szerencsésen túljutottál. :)
Egy kis aggodalom természetes, a babának se ártasz, de azért nem kell túlzásba vinni. Még pár nap, és beléptek a 13. hétbe, onnantól már sokkal nyugodtabb leszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!