Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez újabb missed ab. lehet?

Ez újabb missed ab. lehet?

Figyelt kérdés

5 hét egy naposan 4mm-es "petezsáknak imponáló képlet". Nem hiszem, hogy lehetett előbb ovum, mert így is 9. dpo-n lett pozitív a teszt. Ha 3-4 nappal fiatalabb, akkor az 5-6. dpo-n lett egyértelmű pozitív, az meg nem tűnik valószerűnek. Lehet mindezek ellenére ilyen kicsi? Ez lenne a második missed abom, az előzőnél üres volt a petezsák.

Még egy dolog: mértek nálam progeszteront, és 4 hét 4 naposan 380 nmol/l volt. Első trimeszterben a felső határérték 162 nmol/l a labor szerint. A neten se nagyon találtam példát ilyen magas progira. Az endokrinológus-nőgyógyász, aki ma megnézett azt mondta, ez nem sok, és még Utrogestant is kaptam. A terhességre csak annyit mondott, hogy "túl kicsi".

2017. máj. 15. 14:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon nem akartam volna korán menni, de az endokrinológusom nődoki is, és a nőgyógyászati rendelésére kell visszajárnom a leleteimmel (PM gyógyszert szedek). És mikor mondtam, hogy pozi a tesztem, rögtön mondta, hogy vetkőzzek. :)))
2017. máj. 15. 20:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Az utro mised ab miatt tök felesleges,mert a missed ab megkésett vetélést jelent,tehát azt, hogy az embrió elhal de nem indul meg a vérzés. Ilyen esetekben semmi gond nincs a progeszteron szinttel,pont azért nincs vérzés.

Mensinél a leeső progi szint hozza meg a verzést, ugyanez történik a vérzéssel járó korai vetéléseknél ahol progi hiány van.Missed abnél nincs progi hiány.Szóval az utro nem old meg semmit. Az embrió valamilyen fejlődést akadályozó, többnyire genetikai hiba miatt szokott elhalni.

Nekem volt missed abem és nem kaptam automatice utrot legközelebb.

Szerintem még bármi lehet ebből. Sajnos várni kell ilyenkor türelemmel,ami tudom nehéz.

2017. máj. 15. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!