Ez újabb missed ab. lehet?
5 hét egy naposan 4mm-es "petezsáknak imponáló képlet". Nem hiszem, hogy lehetett előbb ovum, mert így is 9. dpo-n lett pozitív a teszt. Ha 3-4 nappal fiatalabb, akkor az 5-6. dpo-n lett egyértelmű pozitív, az meg nem tűnik valószerűnek. Lehet mindezek ellenére ilyen kicsi? Ez lenne a második missed abom, az előzőnél üres volt a petezsák.
Még egy dolog: mértek nálam progeszteront, és 4 hét 4 naposan 380 nmol/l volt. Első trimeszterben a felső határérték 162 nmol/l a labor szerint. A neten se nagyon találtam példát ilyen magas progira. Az endokrinológus-nőgyógyász, aki ma megnézett azt mondta, ez nem sok, és még Utrogestant is kaptam. A terhességre csak annyit mondott, hogy "túl kicsi".
Szerintem az utrogestant azért kaptad, mert missed ab után automatikusan adják a következő terhességnél. Mondjuk szerintem nálad tök felesleges, ha még nem kezdted el használni, esetleg kérd ki egy másik nőgyógyász véleményét is (még ma), mert ha elkezded használni, már nem lehet elhagyni a 12-14. hétig, mert az meg vetélést okoz.
Egyébként a neten 2 dolgot írnak magas progira:
- terhesség esetén többes terhességet jelezhet
- terhesség nélkül a petefészek vagy a mellékvese daganataira utalhat, esetleg a mellévese más okból termel többet
Annyira korai meg a dolog felesleges izgulni ezen
Progi placebo fejlett orszagokban mar reg nem adjak senkinek
Magnezium es b6 ugyancsak hungarikum es hatastalan veteles megelozesere.
Ezert nem erdemes ilyen koran uh csinalni
Boven eleg a 7 heten amikor mar van szivhang
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!