Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ha naponta egyszer...

Szerintetek ha naponta egyszer meghallgatom a babam szivvereset a sok?

Figyelt kérdés
Angelsounddal . Altalaban egybol megtalalom , es ha megtalalom kb 5 mp ig hallgatom csak. Ugye nem àrtok neki ezzel?
2017. máj. 14. 12:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Nem!
2017. máj. 14. 13:10
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
Elvileg nem, de szerintem te sem örülnél neki ha valaki minden nap vizsgálgatna. (nyugodtan le lehet pontozni)
2017. máj. 14. 13:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Mit erezhet pontosan a baba ekozben? Azt tudja valaki?
2017. máj. 14. 13:54
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Senki nem tudja megmondani, hogy mit érez, de az biztos, hogy nem jó neki, hiszen ez is ultrahang.

Különben minek kell minden nap figyelni? Magadat is az őrületbe kergeted majd ezzel. Felesleges.

2017. máj. 14. 15:04
 5/13 anonim ***** válasza:
57%

Külföldön ultrahangból is csak kettő van, sokan már a havi egyre is azt mondják, hogy sok, akkor a napi egy az rengeteg.

Nyilván ha gond van, akkor alkalmazni kell, de önszorgalomból nem csinálnám.

2017. máj. 14. 15:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Mi is meghallgatjuk napi 1x, szintén szinte egyből megvan és 3-4 mp-nél tovább nem hallgatjuk. A nőgyógyászom szerint nem ért, szerintem sem.
2017. máj. 14. 17:12
 7/13 anonim ***** válasza:

közvetlenül nem árt, de közvetetten igen.

Megzavarjátok a nyugalmát, idegesebb, feszültebb lesz. Pl. azt sem lehet tuni, h egyesek minek a hatására gabalyodnak bele a köldökzsinorba.

Ugyanez a vélemény (nem nekem, ezt a dokim mondta) a uh.-ról is. Persze a kötelezőeket kell csinálni, de többször bolygatni a babát felesleges kockázatot eredményez.

Nem tudom kérdező hány hetes vagy, de ha érzed már mozogni felesleges hallgatni minden nap.

2017. máj. 14. 19:48
 8/13 anonim ***** válasza:
És biztos vagy benne hogy rögtön elsőre a baba szívhangját hallod?
2017. máj. 14. 21:03
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó: képtelenség összetéveszteni a sajáttal. :)
2017. máj. 14. 23:05
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

9 - es, de a koldokzsinor pulzalasaval osszetevesztheto.

Kerdezo, kulfoldon elek, es itt ket ultrahang van. A nyugat europai orszagokban, Amerikaban is. Azert, mert karos. Magyarorszagon az orvosok penzelese miatt van a sok ultrahang.

A szivhangfigyelo pedig ultrahang elven mukodik. Ugyhogy igen, karos.

2017. máj. 15. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!