Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, kismamák, ti meddig...

Anyukák, kismamák, ti meddig dolgoztatok, terveztek dolgozni?

Figyelt kérdés
2017. máj. 11. 11:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Eosővel a 36, másodikkal 30. hétig
2017. máj. 11. 12:50
 12/17 anonim ***** válasza:
36. hétig dolgoztam, kb addig is terveztem.
2017. máj. 11. 13:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Én most az első perctől elmentem. Mert 3 evvel ezelott elvetéltem. Most 7 hetes vagyok. Hentesként dolgoztam.
2017. máj. 11. 13:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Mikor megtudtam, hogy babát várok, meg előtte is, mindig úgy terveztem, hogy legalább a 30. hétig dolgozni fogok. Erre 5 hetesen elkaptam három fajta vírust, azzal 1 hónapot feküdtem, majd ezt váltotta az extrém terhességi rosszullét. Most 16 hetesen is itthon és már nem is tudnék vissza menni dolgozni, akkor sem ha jobban lennék, mert a főnökömnek nem volt más választása, fel kellett helyettem vennie valakit, azt pedig nem várhatom el, hogy kirúgja. Úgyhogy ebben is igaz a mondás, hogy "ember tervez, Isten végez".
2017. máj. 11. 13:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Addig, amíg nem látszott nagyon, el lehetett takarni bő ruhával és nem utolsósorban bírtam is szusszal. 26.hétig
2017. máj. 11. 13:59
 16/17 anonim ***** válasza:
A 35. hétig. Nem is keveset, kellett a pénz. Jó jutalmat is kaptam meg ajándékokat, amiknek nagyon örültem, most 1 év után mégis azt mondom, hogy többet kellett volna pihennem.
2017. máj. 11. 14:42
 17/17 anonim ***** válasza:
26 hetes vagyok, de akkora hasam van, hogy az üles rendkívül kényelmetlen és engem zavar a munkavégzésben. Nehezen is kapok levegőt, gyakori a légszomj. Nincs klíma, dög meleg van az irodában. Elég strapás, bonyolult a munkaköröm is, ami azért nagy odafigyelést igényel. A héten nagyon rosszul is megy a munka, én így a jövő héten szabiról visszaérkező főnökömmel meg fogom beszélni, hogy július végéig fogok maradni. Aug. végéig akartam, de mostmár egyáltalan nem szeretnék addig maradni.
2017. júl. 19. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!