Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, ha nem engednek...

Mit csináljak, ha nem engednek terhesen vezetni? Már elegem van

Figyelt kérdés

Volt egy balesetem 3 hete, most lett kész az autóm.

2 hete tudjuk, hogy terhes vagyok és ma ugye szóltak, hogy kész van a kocsi, mehetek érte. Mondtam anyának, hogy valamikor elvihetne, mert a barátom nincs itthon, ő nem tud. És erre mondja hisztérikusan, hogy nem gondolhatom komolyan, hogy ezek után vezetni fogok, főleg terhesen...

Nem történt amúgy semmi durva, vagy életveszélyes, oldalról nekem jöttek és csúszott kicsit az autó.

17 éves korom óta van jogosítványom, napi szinten vezettem. Ebben a három hétben is csak azért nem kaptam kölcsönautót, mert anya és mamáék nagyon erősködtek, hogy majd ők hurcolnak, ne vezessek még. De azt nem gondoltam, hogy ők úgy értik, hogy amíg terhes vagyok, még csak kormány mögé se üljek.... Ebben a három hétben is már kikészültem, hogyha mondjuk boltba akartam menni, és a barátom nem volt itthon, szervezkednem kellett, hogy ki hogyan ér rá elvinni, megvárni, hazahozni. Ráadásul a barátom is a szüleim pártján áll, hogy ő is nyugodtabb lenne, ha kicsit mellőzném a vezetést.

Ilyen bárkivel előfordulhat, nem én voltam a hibás és ennyi erővel az utcára se engedjenek ki, mert rám zuhanhat egy tégla a járdán...

2017. máj. 10. 15:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Jó, hát ezzel az erővel soha ne vezess már, mert később már a gyereked is a kocsiban fog ülni. Igen vannak balesetek, de ezzel az erővel bármi történhet.
2017. máj. 10. 15:54
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

Balesete bárkinek lehet. Mi lesz később ha majd melletted/mögötted ül a pici?

Ha nagyon nagy pocakod lesz már akkor tényleg nehéz vezetni, de addig nyugodtan.

Esetleg vegyél egy övterelőt, az egy fékezésnél megóvja hogy ne a pocid nyomódjon.

2017. máj. 10. 16:19
 13/18 anonim ***** válasza:
40%

Ebből a kérdésből csak arra tudok gondolni, hogy az a 17. szülinap szinte tegnap volt, a kérdező egy teljesen kiszolgáltatott, önállótlan ember, aki a szülei nyakára szül és egy döntést se hozhat maga, nem is a saját kocsijába akar behuppanni...

Gyerünk, cáfold!

Mondjuk azzal, hogy kiállsz magadért!

2017. máj. 10. 16:46
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

Hűű! Hány éves vagy?

Mert kb 17 évesnek tippeltelek volna.

Anyáék nem engedik, a BARÁTOM stb alapján.

Állj a sarkadra. Felnőtt vagy, akkor viseékedj is úgy. Te döntesz, és a következményeket is te vállalod. Ilyen ez a "felnőttesdi"

2017. máj. 10. 16:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is az jutott esembe, hogy Hisztis Mirtillnek elege van. Hajlok rá, hogy nem véletlenül nem támogatják, hogy vezess. Ez nem a Te hibád volt, ezt vágom.
2017. máj. 10. 17:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne hány éves vagy?!
2017. máj. 10. 18:30
 17/18 A kérdező kommentje:

Most leszek 20 éves, május végén.

Semmi okuk nincs rá, hogy azt gondolják, rosszul vezetek. Rengeteget vezettem már, mióta megvan a jogosítványom, sosem volt semmilyen problémám, tehát nincs rá okuk, hogy így viselkedjenek.

2017. máj. 11. 08:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Saját kocsi, te tankolod, külön élsz, önállóan?

Akkor mit számít a tiltás?

Ha bármelyikre is nem a válasz, akkor meg viselkedj akként.

2017. máj. 11. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!