Szerintetek pozitív?
Figyelt kérdés
Soha nem csináltam még tesztet, ezt is csak "poénból", mert nagyon "furcsán" érzem magam, és a férjem biztatott hogy vegyek egy tesztet, mert biztosan terhes vagyok. Nem terveztük, de nagyon örülnénk neki. 10.-én kellene megjönnie.2017. máj. 8. 20:27
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! :) :) :) Nagyon boldog vagyok! :)
2017. máj. 8. 21:15
12/17 anonim válasza:
Mikor en terhes lettem és sem hittem el mivel 3 evig vartunk rá. Még a munkahelyemen is csináltam. Most itt vagyok 7 hetesen de a hányinger gyötör rendesen. De ha kolozsvárit eszem el is múlik :) remélem h gond mentes terhességed lesz.
13/17 A kérdező kommentje:
Mi úgymond nem "agyaltunk" rajta, hogy mikor legyen baba. Persze nem vittük túlzásba a védekezést, mondván, ha lesz akkor lesz. Mindenhol azt olvastam, hogy nem is olyan könnyű teherbe esni, ezért is vettük olyan lazán a dolgokat, de őszintén nem hittem volna. Most is csak az ragadta meg a figyelmünket, hogy milyen érzékeny lettem az elmúlt pár napban. Persze tényleg csak vicc szinten ment a huzavona, hogy biztos terhes vagyok, ezért gondoltam miért ne? Ma délután csináltam a tesztet, és most csak tátom a szám. Hatalmas a boldogság! :)
2017. máj. 8. 21:33
14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kedves válaszokat! :) Teljesen feldobtátok az estémet! Már csak az lenne a kérdés, hogyan mondjam el a férjemnek? Ma a szüleihez utazott,hogy segítsen nekik és csak reggel ér haza. Nem annyira telefon téma, de alig bírom ki hogy ne hívjam fel visítva az örömtől.
2017. máj. 8. 21:43
16/17 anonim válasza:
Hát en a paromat felhivtam epp munkaba ment,méghozzá állt a buszon,nem birtam varni mert ejszaka jott volna haza.Hát majdnem osszeesett a buszon lekellett ülnie :) nem volt jó ötlet :)Tervezett baba volt egyebkent!
17/17 A kérdező kommentje:
Végül én sem tudtam várni. Felhívtam, azóta sokkosak vagyunk a boldogságtól :) Ma este türelmetlenségből újra teszteltem, és mostmár egértelműen pozitív, leugranak a csíkok a tesztről. Köszönöm nektek nagyon a kedves szavakat! :)
2017. máj. 9. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!