Ha pozitív a teszt akkor már biztos a terhesség?
A nőgyógyászom szerint nem biztos a pozitív teszttől. Sőt, nekem szó szerint azt mondta, nem jelent semmit. Csak néztem rá nagyokat.
De a te esetedben nem hinném, hogy erről van szó. És nem, nem kéne ekkorákat emelgetned. Öthetes terhességet talán ki sem tud mutatni az orvos. Nekem elég későn, csak a hetedik héten sikerült.
Kicsit korán mégy, szerintem még nem lesz szívhang. Amikor is a terhesség már nagyon biztos, de hogy babád is lesz senki sem garantálhatja, sajnos sok minden közbe jöhet.
Viszont próbálj meg örülni, mert attól, hogy nem mertél, még nem fáj kevésbé. Tapasztalat. Legjobbakat.
A terhességi teszt hcg hormont néz. Hcg 2 okból lehet a szervezetben:
- terhesség
- hormontermelő ciszta (nagyon ritka és nagyon súlyos betegség)
Tehát ha neked 6 pozitív teszted van, az biztos, hogy valami elindult, vagy terhes vagy, vagy terhes voltál.
A pozitív teszt annyiból nem garancia semmire, hogy az első 12 hétben nagyon gyakori a vetélés, meg hogy elhal a magzat.
A súlyok emelgetése ilyenkor tilos.
Mert eléggé valószínű, hogy terhes vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!