6hetes 3naposan már mehetek orvoshoz? Fog már látni valamit?
Figyelt kérdés
Vagy várjak még pár napot?2017. máj. 8. 13:31
1/6 anonim válasza:
Ha eddig kibírtad és nincs panaszod, akkor várj még pár napot, hogy biztosan legyen kimutatható szívműködés. (Gépfüggő is, a 6-7. közötti időszak pont az, amikor vagy találnak, vagy nem, aztán megesz a fene, míg visszahívnak egy hét múlva. Főleg, ha olvasod, hogy másnál ilyenkor már volt, stb.)
2/6 anonim válasza:
Nekem mar volt szivhang 6+2 napon.
3/6 anonim válasza:
Én 6+4 naposan voltam, akkor már szivhang volt, és 4mm Crl.
4/6 anonim válasza:
Én 6+2-n voltam először, és már hallottuk a szívhangját.
5/6 anonim válasza:
petezsákot, talán szívhangot is. ha megvárod a 8. hét betöltését, akkor valószínűbb, hogy szívhang is lesz. (ugyanis erőteljesen készülék függő a dolog. ha magán oki, akkor esetleg telefonálj be, hogy érdemes-e már)
6/6 A kérdező kommentje:
Azért kéne akkor mennem, mert az a szabim utolsó napja, és olyan a munkám, amelyet terhesseg mellett nem igazán kellene végezni :D legalábbis a kolleganőimet mind kiírták az első vizsgalat alkalmával.
2017. máj. 8. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!