Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segitseg, at akarnak helyezni...

Segitseg, at akarnak helyezni a rontgenbe, dolgozott kozuletek valaki terhesen rtg geppel?

Figyelt kérdés
Nem merem megmondani,hogy babaval probalkozunk,mert februarban is elveteltem es korabban is parszor,es ebben az esetben nem vedene semmi a kirugastol. Teszt legkorabban egy het mulva mutatja,de a vetelesek a nyolcadik heten voltak mindig. Kb ket honapot kene a geppel dolgoznom,mire bejelenthetem a terhesseget. Mennyire veszelyes ez a picire nezve?
2017. máj. 4. 01:18
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
EÜ-ben dogozol és nem tudod?
2017. máj. 4. 02:31
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Pontosan mi lenne a feladatod? Egy sugárvédett folyosóról készítenél felvételeket vagy egy átvilágítóba kellene beállnod? Ha pozitív lesz a teszt mindenképp kell szólnod a főnöködnek, mert át kell tennie sugármentes munkakörbe.
2017. máj. 4. 02:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez egy gyar. Autoalkatreszeket rontgenezek. Ha terhes vagyok,nem bocsajthatnak el,de ha ujra elvetelek,igem. Munka nelkul meg mem vallal az ember gyereket. Ezert hozzaerto velememy vagy tapasztalat erdekel,nem beszolas. Koszomom.
2017. máj. 4. 03:32
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Habituális vetélések után mire jutottak a kivizsgálások során?? Veszélyrsnek gondolom, mert nem hiszem, hogy úgy védik a dolgozót, mint at eü-ben kellene. Viszont a teratológiának telefonos tanácsadása, ott biztosat tudnak mondani. Nem veszik fel könnyen.
2017. máj. 4. 07:54
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Ha pozitív a teszt, szépen elmész táppénzre, a munkahelyen pedig nem mondod el, hogy terhesség miatt. A dokival írass progeszteronpótlást, ártani nem tud, viszont ha progeszteronhiány miatt vetélsz el (ami a 8. hét körül valószínű), akkor megmarad a terhesség.

Ha a nőgyógyász nem együttműködő, mindenképpen keress másikat!

A munkahelyen nem kérdezhetik meg se tőled, se a dokitól a táppénz okát. (A papíron mondjuk rajta a kód, és tudni szokták, hogy a 9. A veszélyeztetett terhes.)

Ha ne adj isten baj lesz, akkor hivatkozz más betegségre.

Ha meg kirúgnak, hát kirúgtak. Az ilyen munkahelyért nem kár.

2017. máj. 4. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
Elvileg csak a 2. trimeszterben káros a rtg-sugárzás. De én azért a pozitív teszt után mindenképp elmennék táppénzre.
2017. máj. 4. 08:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is a TP-t javaslom, valami fertőző betegségre hivatkozz, akkor inkább úgy vannak vele, hogy maradj otthon, mint hogy kidőljön még pár ember.

Aki meg azt írja az ilyen munkahelyért nem kár.. tudod, nem mindenki válogathat a munkahelyek közt, örül, ha egy sikerül, pláne, ha babát terveznek.

2017. máj. 4. 10:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Talán épp azért tesznek a röntgenre, hogy ne nagyon próbálkozz...
2017. máj. 5. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!